Timp Liber

Reuniune Corala de Craciun la Colegiul Unirea

Ciprian Fânaru
28 nov 2009 1162 vizualizări
Cvartetul Accord va organiza duminica, 13 decembrie, in Aula Mihai Eminescu a Colegiului National Unirea, o Reuniune Corala.

La aceasta editie a Reuniunii vor participa Corul Liceului de Arte "Gh. Tattarascu" Focsani, Corul de copii Sfintul Nectarie din Fitionesti, Corul Bisericii Sf. Arhangheli "" Focsani, Grupul vocal de muzica Bizantina "Haris"- Iasi si Cvartetul Accord, ai carui membrii sint organizatorii reuniunii corale. Fiecare cor va sustine un micro-recital de colinde cu ocazia intimpinarii praznicului Nasterii. Cea de-a II-a editie a reuniunii reprezinta o noutate pentru activitatea culturala din oras. Prima editie a avut loc pe 2 aprilie a.c., inaintea sarbatorii Invierii Domnului. Scopul proiectului care se va desfasura la mijlocul lunii viitoare reprezinta dorinta de continuitate a acestui eveniment in fiecare an, inaintea intimpinarii celor doua mari Praznice Imparatesti: Invierea si Nasterea Domnului. (Ciprian FANARU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.