Timp Liber

Unde mergem?

Ziarul de Vrancea
27 nov 2009 1280 vizualizări
Idei de petrecere a timpului liber

Hai la circ!


Circul Europa a venit in oras cu animale dresate, clovni si fachiri, pentru cei mici, dar si pentru cei mai mari, care mai au inca un suflet de copil. Pina duminica, 29 noiembrie, circul va poposi la Promenada Mall si promite spectacole cu parada animalelor in arena, dresura de lei, acrobatii, numere de echilibristica, fachiri si clovni. Atractia spectacolului este Filimon din America, intr-un show western. Spectacolele vor avea loc vineri la ora 18.00, iar simbata si duminica de la orele 15.00 si 18.00. Copiii pot vedea pe viu camile, lame, cai si ponei. Astazi, pretul biletului de intrare este de 15 lei. Cortul in care se va desfasura circul va fi incalzit. (M. B.)


"Portretul Doamnei T" la Casa de Cultura


La inceputul lunii decembrie, Casa de Cultura a Sindicatelor "Leopoldina Balanuta" va gazdui un nou spectacol de calitate. Este vorba despre "Portretul Doamnei T", cu Olga Tudorache si Lucian Nuta in rolurile principale. Spectacolul va avea loc miercuri, 9 decembrie, de la ora 19.00. Biletele se gasesc la Casa de Cultura, pretul unui tichet fiind de 50 lei. Seria surprizelor va continua in luna cadourilor al Casa de Cultura, unde, pe 15 decembrie, interpretul Aurel Moldoveanu isi va lansa noul CD cu colinde, intitulat "Cintece de Craciun". (M. B.)


Arta fotografica si muzica folk la Festivalul "Focul Viu"


Asociatia pentru Dezvoltare Durabila "Focul Viu" va invita vineri si simbata, de la ora 18.00, la Festivalul cintecului de drumetie si arta fotografica "Focul Viu", editia a III-a. Evenimentul va fi gazduit de Teatrul Municipal "Mr. Gh. Pastia". Astazi va avea loc o expozitie foto si o proiectie audio-video, iar miine puteti asista la un spectacol de muzica folk. Cu aceasta ocazie o puteti intilni si pe Crina Coco Popescu, care la doar 14 ani a reusit sa cucereasca cele mai importante virfuri montane din lume. Intrarea la festival este libera, anunta organizatorii. Proiectul este finantat de Directia Judeteana de Tineret Vrancea. (M. B.)


"Acasa de Craciun" cu Costel Busuioc


Tenorul roman care a facut furori in lume, dupa ce a participat la un concurs de interpretare din Spania, unde era muncitor in constructii, va ajunge si la Focsani. Costel Busuioc va sustine joi, 3 decembrie, un recital in premiera la Teatrul Municipal "Mr. Gh. Pastia", intitulat "Acasa de Craciun". Bilete sint inca disponibile, la pretul de 60 lei. (M. B.)


Party marca DJ Zanga la Apollo


Dupa ce a facut warm-up-uri pentru cei mai renumiti DJ din Romania, DJ Zanga vine iar in clubul Apollo Exclusive din Focsani sa-i incalzeasca pe tinerii vrinceni. In aceasta seara, cu incepere de la ora 23.00, clubul il are invitat pe Zanga, care dupa ce a mixat in cele mai bune cluburi din tara revine in orasul nostru pentru o petrecere de neuitat. Zanga este unul dintre cei mai promitatori DJ-i din noua generatie, mixurile sale deosebindu-se prin muzicalitate si un vibe care te invita la dans. (C. F.)


Tirg de haine la Sala Polivalenta


Daca doriti sa va innoiti garderoba de iarna, un nou tirg de imbracaminte si incaltaminte poposeste in Focsani, la Sala Polivalenta. Pina duminica, 29 noiembrie, puteti vizita standurile cu produse diverse, pentru toate gusturile. Programul de vizitare este: vineri, simbata intre orele 10.00-19.00 si duminica intre 10.00-16.00. (M. B.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.