Timp Liber

Unde mergem?

Ziarul de Vrancea
13 nov 2009 1055 vizualizări
Invitatie la Urma memorie

Iubitorii de arta sint asteptati simbata, de la ora 18.00, la Galeriile de Arta Focsani, la vernisajul lucrarilor de pictura si grafica ale artistului plastic Ovidiu Kloska. Expozitia se numeste "Urma memorie" si este o invitatie la "o placuta «degustare» de sublim", dupa cum anunta artistul. Invitat special la deschidere este scriitorul Gheorghe Neagu. Parteneri media la eveniment sint "Ziarul de Vrancea" si Vinexport Romania. (I. C.)


"Duelurile" copiilor talentati incep duminica la Tulnici


Art Kids Company incepe la finalul acestei saptamini o campanie de concursuri/spectacole intitulate "Kids of the year 2010" - Copiii anului 2010. Campania de promovare a copiilor talentati, un concurs de frumusete si talente artistice vor lua startul duminica, 15 noiembrie, incepind cu ora 11.30, la Disco Club TVV "" Tulnici. Teo Ciobotaru, grupul Diaden si invitatul special Andrei Ciobanu vor sustine recitaluri. Evenimentul vor fi sprijinit de primarul si Consiliul Local Tulnici, iar cistigatorii vor primi din partea agentiei sisteme audio - video, jucarii si telefoane mobile. (C. F.)

Hat Party la Apollo

Clubul Apollo Exclusive a dat startul petrecerilor tematice. Simbata, pe 14 noiembrie, clientii sint invitati sa poarte la petrecere o palarie normala sau una trasnita, o sapca sau un fes hazliu sau doar care sa tina de frig. Cei care vor calca pragul clubului vor avea pregatite oferte speciale la bauturi. Petrecerea este organizata impreuna cu cei de la Alexandrion, iar hostesele vor da cite un loz care poate aduce premii. Cele mai tari accesorii vor fi premiate cu mingi, binocluri sau aparate foto. (C. F.)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.