Timp Liber

LIFE: Caru' cu Vedete 05.11.2009

Ziarul de Vrancea
5 nov 2009 1018 vizualizări
Lista cantaretilor care sustin ca au de luat bani de la Axinte; Un fotograf a murit dupa ce si-a facut aparitia Lady GaGa; Pamela Anderson si-a vandut silicoanele vechi pe 5.200 $; Catinca Roman, intretinuta de mama si de sora ei

Un fotograf a murit dupa ce si-a facut aparitia Lady GaGa. Luni seara, un fotograf prezent la decernarea premiilor ACE a fost declarat mort la putin timp dupa ce si-a facut aparitia Lady GaGa. In momentul in care cantareata a pasit pe covorul rosu, imbracata intr-una din tinutele sale excentrice, A.J. Sokalner, care era cocotat pe o scara, a lesinat, s-a lovit la cap si a ramas inconstient pe podea, scrie Libertatea.


Marciuc l-a parasit pe grec pentru ca voia copii. A trait o iubire de-o vara cu grecul Mihalis, dar Iulianei Marciuc i-a disparut brusc entuziasmul atunci cand el a cerut-o de nevasta si i-a spus ca vrea sa aiba copii impreuna. De suparare, acesta a plecat in tara natala, scrie Click.


Lista cantaretilor care sustin ca au de luat bani de la Axinte. Cancan a dezvaluit in premiera ca acesta datoreaza aproape 20.000 de euro trupei Bambi. Nemultumirea surorilor Tanase a dat curaj si altor artisti patiti sa vorbeasca. Printre acestia se numara Elena Gheorghe careia impresarul ii datoreaza, potrivit surselor din showbiz, nici mai mult, nici mai putin de 30.000 de euro. In aceeasi situatie se afla si Directia 5, doar ca este vorba despre o suma ceva mai mica. Apropiati ai lui Marian Ionescu sustin ca, dupa mai multe incercari de a-si recupera banii, acesta si-a luat gandul de la ei, scrie Cancan.


Pamela Anderson si-a vandut silicoanele vechi pe 5.200 $. Pamela Anderson nu pierde nici o ocazie sa mai faca rost de bani, mai ales ca a ramas falita dupa ce a inceput renovarea casei sale din Malibu, SUA. Astfel, diva si-a scos recent la licitatie silicoanele folosite. Se pare ca acestea au fost adjudecate pe o suma de peste 5.200 de dolari, scrie Libertatea.


Blonda lui Bote: "Fostul iubit m-a inselat cu prietena mea!" In urma cu trei zile, Bianca Dragusanu a primit un telefon care a aruncat-o, pur si simplu, in depresie. Fostul ei iubit, Nicu, pe care l-a parasit in urma cu ceva vreme, a anuntat-o fara nici o jena ca a inselat-o timp de un an de zile cu cea mai buna prietena a ei, Andreea. Bianca a avut o relatie cu Nicu timp de patru ani de zile, iar Andreea era prietena ei cea mai buna, cu care a impartit apartamentul din Hunedoara unde a locuit, scrie Click.


Mihaela Radulescu a slabit 7 kilograme. Mihaela Radulescu a impresionat la ultima ei vizita in Romania prin silueta sa, modul in care arata vedeta de televiziune facand invidioasa orice femeie. Cancan a aflat cum a reusit aceasta sa slabeasca 7 kilograme intr-un timp foarte scurt. Mihaela Radulescu si-a angajat un antrenor personal de fitness cu care, periodic, pe plaja de la Monaco, face exercitii pentru intretinerea corpului si a conditiei fizice, scrie Cancan.


Catinca Roman, intretinuta de mama si de sora ei. Catinca Roman sustine ca nu e adevarat ca tatal ei, Petre Roman, contribuie cu generozitate la prosperitatea fostei familii. Catinca a spus chiar ca si acum mama ei, Mioara Roman, o intretine financiar si ca un important ajutor le vine si din partea Oanei, scrie Libertatea.


Goala pusca pe scena. O fana infocata a vrut sa-i demonstreze solistului trupei Flaming Lips, Wayne Coyne, cat de mult il iubeste, motiv pentru care a facut un gest absolut nebunesc. La concertul sustinut de trupa la Voodoo Music Festival din New Orleans, admiratoarea a urcat pe scena complet dezbracata, sarind in bratele cantaretului si imbratisandu-l pasional. Publicul a aplaudat curajul tinerei minute in sir, scrie Cancan.



de R.B. HotNews.ro


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.