Timp Liber

Revelion de vis in strainatate

Mihaela Beșleagă
2 oct 2009 1341 vizualizări
Cu rezervari din timp pentru sarbatorile de iarna, economisiti bani si aveti parte de oferte mai bune u printre cele mai ieftine destinatii de iarna sint la vecinii din Bulgaria si Ungaria u de pilda, in statiunea de schi Bansko din Bulgaria cazarea la un hotel de trei stele costa de la 25 euro/apartament/noapte u si in Austria, daca va faceti rezervari din timp, pentru 7 nopti la un hotel de patru stele puteti plati 420 euro u o experienta unica este si un Craciun serbat chiar acasa la Mos, in Laponia

Primele oferte pentru Craciunul si Revelionul 2010 va asteapta care de care mai tentante, in destinatii dintre cele mai frumoase, chiar daca mai sint trei luni pina la primii fulgi de nea. Daca nu ne permitem sa ajungem peste mari si tari, pentru ca este an de criza, macar sa visam ne da mina. In rindurile urmatoare ne propunem sa trecem in revista cele mai cautate destinatii din strainatate pentru schi, dar si pentru trecerea in noul an. Daca va face cu ochiul vreuna dintre oferte, ar fi bine sa tineti cont de faptul ca rezervarile timpurii va scutesc niste bani si va puteti alege pachetul dorit pe sprinceana. "Avantajul inscrierilor timpurii este ca aveti parte de reduceri de cel putin 10%. Iti poti alege destinatia dorita, ofertele sint mai ieftine si mai bune la inceput, cu timpul aceste oferte dispar, cu cit se apropie sarbatoarea se platesc fitele", spune Dragos Horhocea, patronul agentiei de turism Agetur si vicepresedintele Asociatiei Nationale a Agentiilor de Turism. Printre cele mai ieftine destinatii de iarna sint la vecinii din Bulgaria si Ungaria. La bulgari, in statiunea de schi Bansko, inclusa in patrimoniul UNESCO, in perioada de inscrieri timpurii puteti beneficia, intre 15 noiembrie 2009 si 30 aprilie 2010, de preturi promotionale. De pilda, cazarea la un hotel de trei stele, cu demipensiune, costa de la 25 euro/apartament/noapte, in timp ce la un hotel de patru stele, cu demipensiune, preturile incep de la 28 euro/apartament/noapte. Puteti avea parte de sarbatori de iarna de vis si la Budapesta, la un hotel de patru stele de wellness, care are acces direct la unul dintre cele mai mari parcuri de distractie cu apa ale Europei, Aquaworld. Pentru un pachet de Craciun, care include trei nopti de cazare cu loc in camera dubla cu demipensiune si cina de Craciun, veti plati 238 euro. Pachetul de Revelion ajunge la 380 euro. Celebra destinatie pentru schi Austria vine cu oferte greu de rezistat. Daca va faceti rezervari din timp, pentru 7 nopti la un hotel de patru stele puteti plati 420 euro, in timp ce in prag de sarbatori preturile putind ajunge si la 500 euro. Printre facilitati se numara accesul gratuit la sauna si solar. Alta locatie preferata de iubitoriii sporturilor de iarna este statiunea Tirol, din nordul Italiei.


Revelion de cinci stele


Pentru un Revelion "altfel", cu ceva mai mult soare, puteti alege Istanbulul turcesc, in perioada 30 decembrie 2009 "" 3 ianuarie 2010. Pentru cinci zile si patru nopti pline, in care sint incluse si turul orasului, dar si cina din noaptea de Revelion, veti plati 365 euro de persoana. Pentru cei mai exclusivisti dintre voi, agentiile de turism au pregatite vacante exotice in destinatii care de care mai speciale: Maldive, Mauritius, Seychelles, Republica Dominicana si Dubai. Sint de luat in calcul si croazierele de lux, pentru cine isi permite, in cele mai spectaculoase colturi ale lumii. Pentru asemenea delectari, trebuie sa aveti in cont in jur de 1.000 euro. Cu adevarat special este un Craciun acasa la Mos Craciun, in Laponia. Pentru o astfel de experienta unica atit pentru copii cit si pentru adulti, in perioada 23 - 27 decembrie, preturile sint cuprinse intre 900 euro/copil si 2.132 euro/adult. Alte destinatii la cheie pentru vacanta de iarna sint Lisabona, Paris, Praga, Hong Kong, Cipru sau Egipt. (Mihaela BESLEAGA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.