Timp Liber

La mare in septembrie, pe bani putini

Mihaela Beșleagă
4 sep 2009 1028 vizualizări
In topul celor mai cerute statiuni de pe litoralul romanesc se mentin si in septembrie Mamaia, Eforie Nord si Neptun u prin programul Litoralul pentru toti , sase nopti de cazare la un hotel de doua stele costa 142 lei/ de persoana u in aceasta toamna oferte speciale sint si in statiunile de odihna si tratament

Toamna vine cu oferte speciale, atit pentru litoral, dar si pentru statiunile de odihna si tratament. Vara a trecut, cel putin calendaristic, dar puteti profita in continuare de avantajele vremii bune pentru a merge la mare, cu bani mai putini decit in sezon. Pina la sfirsitul lunii septembrie va asteapta doua programe cu oferte speciale: "O saptamina la mare" si "Litoralul pentru toti", prin intermediul carora vi se propun preturi mai mici pentru sase nopti de cazare in oricare statiune de pe litoral, la hoteluri de la una la patru stele. Programul "Litoralul pentru toti", varianta de toamna, se desfasoara in perioada 1 septembrie "" 18 octombrie, in timp ce "O saptamina la mare se incheie" pe 30 septembrie. Pentru sase nopti de cazare la un hotel de doua stele trebuie sa platiti de la 142 lei, iar la trei stele 370 lei, in care este inclusa cazarea si micul dejun. Pentru cei mai exclusivisti, la un hotel de cinci stele de pe litoralul romanesc trebuie sa achitati 498 lei de persoana, cazare si mic dejun. Cererile sint deja numeroase, cele mai dorite statiuni fiind Mamaia, Eforie Nord si Neptun. "Foarte multe pachete s-au vindut deja, multi sint cei interesati. Unii au profitat de aceste preturile mici din acest program si merg la mare pentru a treia oara in acest an. Aceste programe sint realizate special pentru extinderea sezonului si in extrasezon, pentru sustinerea turismului", a declarat Dragos Horhocea, patronul agentiei de turism Agetur si vicepresedintele Asociatiei Nationale a Agentiilor de Turism, initiatoarea programului "Litoralul pentru toti". Cele mai multe pachete s-au vindut pentru doua si trei stele, care sint si cele mai ieftine. Un alt program de care puteti beneficia din plin intre 15 septembrie si 15 decembrie este "Decada balneara", care consta in 10 zile de refacere in statiuni de odihna si tratament din tara, la preturi speciale. Pentru 9 nopti de cazare cu pensiune completa, minimum 7 zile de tratament, cu cite doua proceduri pe zi si o consultatie medicala la inceputul sejurului, veti scoate din buzunar 650 lei la un hotel de doua stele si 750 lei la trei stele, in statiuni precum Sovata, Amara, Baile Tusnad sau Slanic Moldova. (Mihaela BESLEAGA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.