Timp Liber

Unde mergem in week-end?

Ziarul de Vrancea
28 aug 2009 1057 vizualizări
Traistariu cinta pentru copii la Mall

Promenada Mall Focsani gazduieste simbata, 29 august, cea de-a doua editie a festivalului national de muzica usoara pentru copii si tineret "Constelatia Juniorilor". Cei 60 de copii din toata tara, inclusiv din Republica Moldova, care vor concura sint cele mai tari voci din prezent, cu numeroase premii si trofee la activ. Incepind cu ora 10.00, copiii vor avea parte de o zi plina de muzica buna si surprize. Vor sustine recitaluri Diana Vartolomei, detinatoarea trofeului 2008, muzicianul filipinez Brian Ramos dar si cunoscutul Mihai Traistariu, care va prezida si juriul. De asemenea, directorul onorific al festivalului, maestrul Alexandru Jula va sustine un recital extraordinar. Marele trofeu al festivalului este un notebook (laptop) de ultima generatie. Cei care organizeaza evenimentul sint Art Kids Company si Promenada Mall. (C. F.)


Concurs de pescuit cu premii la secret


Directia Judeteana pentru Tineret ii invita pe tineri sa se intreaca la pescuit, simbata, in comuna Dumbraveni, incepind cu orele 9.00. Competitia de pescuit este adresata tinerilor pasionati de acest sport, si nu necesita inscriere. «In colaborare cu Primaria comunei Dumbraveni, tinerii vor avea ocazia sa participe la concursul «Tinarul pescar», iar cistigatorii vor primi si premii acordate de catre DJT», spune directorul institutiei, Adrian Baciu. Acesta a mai mentionat ca participantii vor primi o diploma de participare, iar premiile vor fi unele inedite, Baciu spunind ca nu doreste sa dezvaluie ce anume vor primi cistigatorii. De asemenea, participantii vor trebui sa-si aduca propriile ustensile de pescuit. (I. N.)


La Odobesti ruleaza doua filme in premiera


Gradina de Vara si Casa de Cultura din Odobesti au pregatit pentru acest sfirsit de saptamina doua filme speciale. "Tirita in iad" este un film horror care prezinta povestea unui ofiter de credite din Los Angeles si care va rula simbata si duminica, intre orele 15 si 17. De asemenea, cei care se hotarasc sa mearga la Gradina de Vara vor viziona, incepind cu ora 20.30, filmul politist "Justitiarul. Zona de razboi". Ambele filme sint in premiera, iar un bilet costa 2 lei. Sandu Lucian Cristea, operatorul de la Odobesti, ne-a declarat ca in fiecare week-end are in jur de 50 de spectatori, unii veniti chiar din Focsani. "Au venit si bunicii cu nepotii. Periodic schimbam filmele pentru a satisface toate gusturile", ne-a declarat operatorul. Vizionare placuta! (D. G.)




În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.