Timp Liber

Magicianul Tiri Bum reinvie vraja copilariei la Casa de Cultura

Mihaela Beșleagă
7 aug 2009 1165 vizualizări
Traim intr-o lume in care din cauza banilor si a grijilor ne pierdem copilaria mult mai devreme decit ar trebui.

Magicianul Tiri Bum si prietenii sai vor incerca simbata, 8 august, incepind cu ora 12.00, sa ofere copiilor din Focsani un spectacol simplu, curat, fara momente de violenta si fara frustrari creative, dupa cum relateaza Florica Balan, referent la Casa de Cultura a Siondicatelor "Leopoldina Balanuta", care va gazdui spectacolul. Distributia este alcatuita din: Vlad Mihalcea, Ionel Balajel, Claudia Iacob, Adriana Ochian, Ramona Murgoci, Cristina Andronache, Florin Alexandru Minghiris si Eduard Cirlan. Pretul unui bilet de intrare este de 5 lei. (M. B.)


Megastar de Filipine, cinta in Mall-ul din Focsani


Focsanenii, cu mic, cu mare, sint asteptati astazi, de la orele 18.00, la Promenada Mall, unde va avea loc un spectacol sustinut de trupa de copii talentati de la Art Kids Company, "Dansam si cintam la Promenada Mall". Vor participa mini-vedetele agentiei, Francesca, Ionut, Nicoleta, Teo, Raluca, Laura Monica, Gelu si Andra. Invitat special este muzicianul filipinez Brian Ramos, cistigatorul concursului "Megastar" din Manila, capitala Filipine. (M. B.)


Filme la Odobesti, Jaristea si Faraoane


Si in acest sfirsit de saptamina locuitorii din Odobesti vor avea parte de film la Casa de Cultura "C. C. Giurescu" din oras, dar si la Gradina de vara. Simbata si duminica, de la orele 15.00 si 17.00, la Casa de Cultura se va difuza filmul de actiune "Crack. Tensiune maxima", iar de la ora 21.00, la Gradina de vara, filmul de groaza "Tirita in iad". Filmele vor ajunge duminica si la caminele culturale din Jaristea, unde de la ora 14.00 se va difuza comedia "Zohan", si la Faraoane, unde, de la ora 20.00 locuitorii pot urmari "Tirita in iad". Pretul unui bilet de intrare este 2 lei. (M. B.)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.