Timp Liber

Unde mergem?

Ziarul de Vrancea
3 iul 2009 1150 vizualizări
Filme la Odobesti

Simbata si duminica, odobestenii vor avea parte de filmele obisnuite. In sala Casei de Cultura "C. C. Giurescu", de la orele 15.00 si 17.00, se va proiecta filmul "Furios si iute 4", iar la Gradina de vara, de la ora 21.30, thrillerul "Saw 5". Caravana cu filme va ajunge duminica si la Caminul Cultural din Jaristea, unde, de la ora 14.00, poate fi urmarit filmul "Vineri 13". Si la Faraoane ajung filmele in acest weekend. De la ora 20.00, la Caminul Cultural va fi proiectat filmul de comedie "Cum scapam de Smart". Pretul unui bilet de intrare este 2 lei. (M. B.)


DJ Sava & Raluk lanseaza hit-ul September in Extrem Summer


Dupa ce saptamina trecuta s-au delectat cu celebra trupa DJ Project, focsanenii vor putea popula inca o data ringul de dans pentru o noua noapte alba. Vineri, 3 iulie, acestia sint asteptati la Extrem Summer pentru o super seara alaturi de Dj Sava & Raluca. Inceputul anului 2009 il gaseste pe Sava lansind videoclipul ultimului single "The Reason" si colaborind cu Raluk, vocalista cu care realizeaza productia "Sweet Love". Organizatorii promit in aceasta seara de vineri premiera lansarii noului hit al verii, "September", animatoare, si bineinteles, multa distractie. (C. F.)


Markus Homm, in Focsani


Apollo Summer isi va astepta si in acest final de saptamina clientii amatori de distractie. Simbata, 4 iulie, cu incepere de la ora 23.00, organizatorii anunta evenimentul lunii, Interstate Tour, cu Markus Homm. In luna iulie duetul Homm & Popoviciu (Markus Homm si Mihai Popoviciu) va scoate pe piata o compilatie mix cu o parte din piesele compuse de ei. Acestea se bucura de mult success in rindurile ascultatorilor de tech-house, house si deep house, avind suportul multor DJ de renume si fiind prezente in majoritatea topurilor de profil. Germanul Homm va merge apoi si in locatii pecum Daimon Club Bucuresti sau Kudos Beach Mamaia. Primii 100 clienti ai serii primesc cite un CD gratuit cu compilatia Interstate Markus Homm si Mihai Popoviciu. (C. F.)


Karaoke pentru copii la Mall


Cei mai mici dintre focsaneni sint asteptati, cu parintii de mina, la o mare petrecere organizata la Promenada Mall. Simbata, incepind cu ora 10.00, pina la ora 13.00, in interiorul centrului comercial se va organiza un concurs de karaoke, care va da prilejul atit copiilor cit si adultilor la mare distractie. Prichindeii sint asteptati si cu alte surprize, printre care si face-painting (picturi pe fata, n.r.). Petrecerea este organizata intr-un parteneriat Promenada Mall "" Carrefour. (M. B.)

















În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.