Timp Liber

Comoara Vrancei incepe duminica la Naruja

Ciprian Fânaru
25 iun 2009 1037 vizualizări
Comuna Naruja va gazdui la sfirsitul acestei saptamini o noua editie a festivalului interjudetean Comoara Vrancei .

Cu aceasta ocazie a fost pregatit un program special din care nu lipsesc spectacolele de muzica populara. In acest an, locuitorii comunei si iubitorii genului vor putea sa ii vada pe viu pe bucovineanca Viorica Macovei, suceveanul Calin Brateanu, fanfara din Ploiesti, formatia de muzicute din Breaza, pe Geta Postolache, dar si pe laureatii vechilor festivaluri din zona montana a Vrancei, precum cel care se desfasura la Paltin. "Comoara Vrancei" va incepe duminica, 28 iunie, de la ora 12.00. "Cu aceasta ocazie vom organiza si o seara a tineretului. Ziua urmatoare se va desfasura in continuarea festivalului si un tirg traditional de Sf. Petru", ne-a spus Cristian Pantus, primarul comunei Naruja, cea care organizeaza festivalul cintecului traditional. Tot in acest weekend, la Vinatori ar fi trebuit, de asemenea, sa se desfasoare un festival folcloric. Dupa cum ne-a explicat edilul comunei, Gheorghe Macovei, criza economica a fost cea care i-a obligat pe cei din Vinatori sa renunte anul acesta la o astfel de manifestare. (Ciprian FANARU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.