Timp Liber

Unde mergem?

Mihaela Beșleagă
19 iun 2009 941 vizualizări
Filme la Gradina de vara de la Odobesti

In acest week-end se inaugureaza Gradina de vara din orasul Odobesti, o locatie special amenajata, care ii asteapta atit pe odobesteni, cit si pe alti vrinceni, dornici sa vizioneze un film intr-o atmosfera inedita: in aer liber. "In premiera, inauguram simbata Gradina de vara. Simbata si duminica, de la ora 21.30, aici vom proiecta filmul de actiune «Furios si iute 4», un film de actiune din 2009 care tocmai a fost lansat la Hollywood. Asteptam sa vedem cum va reactiona publicul", ne-a spus Lucian Cristea, operator de cinema la Casa de Cultura "C. C. Giurescu" din Odobesti, care s-a ocupat personal de proiectul gradinii de vara. La sediul Casei de Cultura va fi proiectat simbata si duminica, de la orele 15.00 si 17.00 filmul de groaza "Vineri 13". Biletul de intrare costa 2 lei. Caravana cu filme va ajunge duminica si la Jaristea, unde, la Caminul Cultural, de la ora 11.00, poate fi urmarit filmul "Hancock" (2008) cu Will Smith. Si locuitorii din Faraoane vor avea parte de film duminica, de la ora 20.00, la Caminul Cultural. (M. B.)


Schimb de carti, duminica


Tinerii iubitori de carte sint invitati duminica, 21 iunie, la o noua intilnire a clubului de lectura si socializare Schimb de carti. "Pe scurt, ne intilnim pentru a schimba carti intre noi si a discuta intr-un cadru cit mai liber si cit mai putin rigid, la un ceai, un suc sau o bere despre carti, autori, edituri si orice ne mai trece prin minte. Intrarea este libera si oricine poate participa", spun organizatorii. Intilnirea de la Focsani va avea loc in club Cheers, de la ora 15.00. (M. B.)






În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.