Timp Liber

Unde mergem?

Mihaela Beșleagă
12 iun 2009 1087 vizualizări
Alex cinta la Focsani

In acest sfirsit de saptamina, tinerii focsaneni il vor putea vedea "live" pe cunoscutul artist Alex, care va cinta simbata, 13 iunie, in clubul Apollo. Alex isi va lansa albumul "Yamasha", care cuprinde 10 piese, o combinatie de R&B, hip hop si pop si va interpreta si piesele care l-au consacrat, precum "Yamasha", "Dragoste la prima vedere" sau "Ce n-as da". Alex isi demonstreaza polivalenta si dragostea pentru mai multe genuri muzicale si prin colaborarile pe care le-a avut pina acum: Anda Adam, Connect-R, Matteo, Sisu & Puya, Mandinga, Anna Lesko. In deschiderea concertului de la Focsani, de la ora 23.00, va intretine atmosfera trupa Gudron. Pretul unui bilet este de 10 lei, in avans sau 15 lei in seara evenimentului. (M. B.)


Tudor Gheorghe, din nou la Casa de Cultura


Renumitul rapsod Tudor Gheorghe va reveni luni, 15 iunie, la Focsani, cu recitalul "Mahalaua Mon Amour", care face parte dintr-un turneu national, apreciat de public. Spectacolul va avea loc la Casa de Cultura a Sindicatelor "Leopoldina Balanuta" din Focsani, cu incepere de la ora 19.00. Pretul unui bilet este de 50 lei. (M. B.)


Eminescu, celebrat in tot judetul


Pe 15 iunie se implinesc 120 de ani de la moartea poetului national Mihai Eminescu. Acest moment va fi comemorat luni in Focsani, la Teatrul Municipal "Mr. Gh. Pastia", printr-un seminar organizat de Primaria si Consiliul Local municipal. Si la casele de cultura din orasele Panciu, Marasesti si Odobesti vor avea loc, sub titulatura "Eminescu - poet nepereche", expozitii de carte, de arte vizuale, concursuri de creatie literara, spectacole de muzica si poezie. (M. B.)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.