Timp Liber

Plaja Doaga ii asteapta pe vrinceni la soare si distractie

Dan Chiriac
22 mai 2009 11358 vizualizări
Contra sumei de 10 lei puteti face plaja pe sezlong, cu o umbrela deasupra capului, dar va puteti intinde si cearsaful linga malul apei, pe gratis u seara, administratorii plajei organizeaza o discoteca in aer liber

Temperaturile ridicate din ultima perioada au creat conditii de plaja mai repede decit in anii trecuti. Daca pina acum cei incalziti de canicula din orase alegeau sa mearga la o baie racoroasa pe la jumatatea lunii iunie, acum, acestia au luat deja cu asalt plajele din imprejurimile orasului. Plaja Doaga ramine varianta cea mai agreata de catre focsaneni, dar si galatenii din zona Tecuciului, in conditii in care acolo se gasesc conditii optime. De duminica trecuta, plaja isi asteapta clientii. Contra sumei de 10 lei se poate face plaja pe sezlong, cu o umbrela deasupra capului, dar proprietarii ii primesc si pe cei mai putin bogati, care pot sa-si intinda prosopul sau cearsaful linga malul apei. Administratorul Plajei Doaga ii asigura pe turisti ca in acest moment exista toate conditiile de imbaiere si de petrecere a timpului liber. "Apa este avizata de cei de la Directia de Sanatate Publica. Avem pe plaja grupuri sanitare, punct de prim-ajutor si salvamari care intervin in caz de nevoie", ne-a spus Marian Tiganescu. Ca si in anii precedenti, aici functioneaza si o terasa, unde cei veniti la plaja pot bea cu 2 sau 3 lei o bere, un suc sau o apa minerala. De asemenea, se pot servi preparate la gratar. Seara, administratorii plajei organizeaza o discoteca in aer liber. "Aici este binevenit orice tinar care vine sa se distreze. Lumea poate sa stea linisita pentru ca oricine creeaza scandal este dat imediat afara, iar apoi nu mai este primit niciodata in incinta", a mai precizat Tiganescu. Duminica trecuta, plaja Doaga si-a deschis oficial portile, iar oamenii au inceput sa apara pe plaja. "Ca de obicei, in zilele de duminica sint cei mai multi oameni. La deschidere, au fost cam 500 de persoane, dar in timpul sezonului ne asteptam la cifre foarte mari, chiar de citeva mii in zilele de simbata si duminica", a adaugat administratorul plajei Doaga. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.