Timp Liber

Club de pictura la Centrul de Limbi Straine

Iulia Nicolaie
15 mai 2009 1053 vizualizări
Cursurile vor fi sustinute gratuit, de profesoara Mihaela Danila, de la Colegiul Economic Mihail Kogalniceanu

Incepind de astazi, pina pe data de 25 mai, orice focsanean pasionat pe pictura poate sa se inscrie in mod gratuit la Clubul de pictura din cadrul Centrului de Limbi Straine al Bibliotecii Judetene "Duiliu Zamfirescu". Clubul s-a nascut datorita bunavointei profesoarei Mihaela Danila, de la Colegiul Economic "Mihail Kogalniceanu" Focsani, care s-a alaturat echipei de voluntari a centrului. Cursurile de pictura se tin, in mod gratuit, in zilele de luni, intre orele 9.00 si 13.00, miercuri intre 12.00 si 16.00, joi intre 16.00 si 19.00 si vineri intre 9.00 si 13.00. Inaugurarea clubului va avea loc pe 25 mai, la ora 10.00, la Centrul de Limbi Straine. "Pictura fara virsta, acesta este motto-ul noului club care se va deschide la Centrul de Limbi Straine. Este o activitate de loisir si educativa in acelasi timp pentru toti iubitorii si doritorii de pictura, care se va desfasura dupa un program foarte flexibil si generos ca timp. Sint foarte multi care abia asteptau sa se deschida acest club si sint de diverse virste. Mihaela Danila, profesorul voluntar care va coordona clubul, va dedica comunitatii 15 ore de munca voluntara saptaminal din dorinta de a oferi cit mai multor iubitori de pictura posibilitatea gratuita, de a invata tehnica desenului si a culorii", a afirmat coordonatorul Centrului de Limbi Straine, Anamaria Catanoiu. Doritorii se pot inscrie la sediul centrului, din strada Republicii nr. 8, sau apelind numarul de telefon 0237/231161. (Iulia NICOLAIE)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.