Timp Liber

Piscinele se vor deschide incepind cu 15 mai

Mihaela Beșleagă
1 mai 2009 7070 vizualizări
Aqualand da startul la distractie si inaugureaza sezonul estival in Focsani pe 15 mai u alte doua piscine isi asteapta clientii din iunie

Mai avem de asteptat inca putin pina cind vara isi va intra pe deplin in drepturi. Sezonul cald s-a instalat deja inca inainte de 1 mai si multi dintre noi se gindesc la vacanta, la mare sau, mai comod, la piscina, chiar in oras. Primele centre de agrement si relaxare din Focsani, care cuprind si bazine cu apa, se pregatesc sa isi deschida portile pentru acest sezon estival. Astfel, Aqualand se va deschide peste doua saptamini, in jurul datei de 15 mai. «Avem pregatit totul: cuptor de pizza pe lemne, cursuri si concursuri de inot, gimnastica in apa, ca noutate, mai ales pentru doamnele care tin la silueta. Anul acesta, mizam pe preturi mai mici», a spus Lucian Mocanu, administratorul centrului Aqualand. Situat pe strada Brailei, la iesirea din oras spre cartierul Mindresti, centrul de agrement cuprinde o piscina cu patru bazine pe diferite marimi, doua pentru copii, una pentru adulti si una pentru cei care nu stiu sa inoate, dar si un bar in apa. Locatia cuprinde si terasa, dar si circa 500 de sezlonguri, cu umbrele. Si centrul de agrement Green Paradise, de pe strada Cincinat Pavelescu, in spatele hotelului Solar, detine, inca de anul trecut, o mini-piscina, dar si un iaz, inconjurat de salcii, unde se poate pescui. Piscina va fi functionala de la 1 iunie. «Inca nu am dat drumul la piscina, mai asteptam. Dar in schimb avem iazul, cu ponton, unde se poate pescui, este si terasa si avem amenajat loc si pentru gratar», ne-a explicat Valentin Cristea, patronul centrului. Tot aici, sint amenajate si doua terenuri sintetice pentru fotbal si tenis.Tarifele sint urmatoarele: pentru fotbal 60 lei/ora fara nocturna, 90 lei/ora cu nocturna, iar pentru tenis 25 lei/ora fara nocturna si 35 lei/ora cu nocturna. O alta piscina care se pregateste pentru sezonul estival este situata linga restaurantul Romantic din Focsani. (Mihaela BESLEAGA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.