Timp Liber

Unde mergem?

Mihaela Beșleagă
3 apr 2009 1439 vizualizări
Cinematograf improvizat la Teatrul Municipal

Caravana filmelor, organizata de initiatorii Festivalului International de Film Transilvania, aduce la Focsani, luni, 6 aprilie, trei filme de top. La Teatrul Municipal "Mr. Gh. Pastia" din Focsani, care va tine loc de cinematograf pentru o zi, vor rula doua productii americane, o animatie si un film de actiune si o pelicula romaneasca, regizata de consacratul Sergiu Nicolaescu, toate lansate pe piata anul trecut. Astfel, de la ora 16.00, puteti urmari "Madagascar 2", de la ora 18.30 "Supravietuitorul", iar de la 21.00 "Ochi de vultur" ("Eagle eye"). Biletele costa intre 8 si 10 lei si se gasesc la Teatrul Municipal. Caravana filmelor va trece prin 20 de orase din tara, unde vor avea loc 100 de proiectii, pina pe 25 mai. Nu doar focsanenii vor avea posibilitatea sa vada filme la cinema, ci si locuitorii din Odobesti. Simbata si duminica, de la orele 13.00 si 15.00, la Casa de Cultura "C.C. Giurescu", va rula animatia "Madagascar 2", dublata in limba romana, iar de la ora 17.00 filmul de actiune "Curierul 3" ("Transporter 3"). Pretul unui bilet de intrare este de 2 lei. (M. B.)


Anca Sigartau spune la Focsani "Cum m-am lasat"


Dupa succesul reportat la Galele Teatrale Focsanene, prin comedia "Podu", regizata de Horatiu Malaele, Teatrul Metropolis revine in orasul nostru cu o noua piesa. De aceasta data, pe scena Teatrului Municipal "Mr. Gh. Pastia" vor juca actrita Anca Sigartau si rapperul 1Q Sapro, in spectacolul "Cum m-am lasat". Piesa, o comedie savuroasa, dupa o idee de Hannes Stein, poate fi vizionata duminica, 5 aprilie, de la ora 17.00. Daca doriti sa mai prindeti un loc la spectacol, trebuie sa va grabiti, pentru ca majoritatea biletelor s-au vindut deja. Pretul unui bilet este de 30 lei in sala, 50 lei la loja si 20 lei la balcon. Pentru mai multe detalii, inclusiv pentru rezervarea de bilete, va puteti adresa la numarul de telefon 0721.641.423, intrucit biletele nu se gasesc la Teatrul Municipal. Fondurile strinse din vinzarea de bilete vor fi donate in scopuri caritabile, anunta organizatorii. (M. B.)


Alte trei licee se infrunta la Extrem


In aceasta seara va veni rindul Grupului Scolar de Transporturi Auto, a Liceului de Muzic si Arte Plastice "Gh. Tattarascu" si a Colegiului Economic "Mihail Kogalniceanu" sa ia parte la concursul "Highschool Contest", care va avea loc in clubul Extrem. In urma acestei competitii, care se desfasoara pe parcursul a trei saptamini, se va desemna cel mai bun liceu din Focsani, la capitolul artistic. Saptamina viitoare se vor confrunta Liceul cu Program Sportiv si Colegiul National "Al. I. Cuza". Un bilet de intrare costa 5 lei. (M. B.)








În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.