Timp Liber

Unde mergem?

Ziarul de Vrancea
13 mar 2009 1157 vizualizări
Hai la circ!

Parintii si bunicii sint invitati sa isi ia copiii de mina si sa mearga la circ, care poposeste in aceste zile in Focsani. Circus Globus are in program o parada speciala cu animale salbatice, din care nu vor lipsi tigrii, leii, elefantii, zebrele sau strutii. Spectatorii vor avea parte si de alte surprize. Circul este amplasat la Stadionul Sud si va sustine spectacole pina duminica, 15 martie, inclusiv. Astazi puteti veni sub cupola circului de la ora 18.00, iar simbata si duminica de la orele 15.00 si 18.00. (M. B.)



Miss Martisor se alege in Club Extrem

In aceasta seara, clubul Extrem va fi gazda "Miss Martisor", un spectacol modern dedicat atit fetelor cit si baietilor. Incepind cu ora 22.30, cele mai frumoase fete se vor intrece in a-si arata calitatile in unul dintre cele mai tari concursuri de frumusete ale primaverii. Peste o saptamina, va veni si rindul baietilor sa impresioneze cu look-ul si prezenta de spirit, in cadrul concursului intitulat "Mister Extrem". Pentru cei care vor sa afle mai multe informatii sau sa faca rezervari, numarul de telefon 0742/086.466 le sta la dispozitie. (C. F.)


CulturAgenda saptaminii


Iata care sint principalele evenimentele culturale care vor avea loc in acest weekend si pe parcursul saptaminii viitoare:


u miercuri, 18 martie, Focsani "" "Dezbatere Proiectul EU in UE. Europa pe intelesul tuturor", la Scoala generala "Anghel Saligny", organizator Ateneul Popular "Mr. Gh. Pastia"


u joi, 19 martie, Focsani - "Comori ale creatiei muzicale renascentiste", concert lectie pentru elevi, la Colegiul National Unirea, organizator Formatia Corala Traditionala "Pastorala"


u simbata si duminica, 14-15 martie, Odobesti "" filmele "Tradator" (actiune) de la orele 13.00, 17.00 si "Carantina" (horror) de la ora 15.00 la Casa de Cultura "C. C. Giurescu"


u duminica, 15 martie, Faraoane "" filmul "Tradator", de la ora 19.30, la Caminul Cultural



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.