Timp Liber

Femeile ignora criza si petrec 8 Martie la restaurant

Ziarul de Vrancea
6 mar 2009 4469 vizualizări
Femeile din Vrancea vor trebui sa renunte la postul dinaintea Pastelui pentru ca au ocazia sa guste din deliciile culinare pregatite special pentru ziua lor u costurile meniurilor bogate, pregatite de multe restaurante, sint cuprinse intre 80 si 175 de lei de persoana u Veveritele lui Maruta , Mirabela Dauer, Gabriel Dorobantu si Vasile Seicaru le vor incinta pe mame, dar si pe domnisoare

Reprezentantele sexului frumos, sensibil si destept, care doresca sa petreaca 8 Martie la restaurant au de unde alege. Cu toate acestea, trebuie sa se grabeasca in ceeea ce priveste rezervarile, pentru ca nu mai sint foarte multe locuri disponibile, interesul fiind evident mare cu ocazia acestei zile speciale. Hotelul Fashion Center si restaurantul My Home va asteapta duminica, incepind cu ora 18.00, la o super-petrecere, la care invitate speciale sint Red Blond, "Veveritele lui Maruta". Meniul de 8 Martie din acest an nu este unul de criza. Pentru 100 de lei de persoana veti avea parte de rulouri de castravete cu spuma de brinza si cirese confiate, duet de somon fume cu surimi, friptura de vita cu ciuperci si cartofi gratinati cu sfecla rosie si broccolli, plus tort kusky la desert. Resturant Elegance si Pensiunea Ghibi sarbatoresc ziua femeii pe 7 martie. Ambianta deosebita va fi asigurata de formatia Policrom Vaslui, invitat special urmind sa fie interpreta de muzica populara Viorica Macovei. Meniul contine aperitiv rece, peste, friptura, desert, bauturi alese, whiskey, votca, martini, campari orange, vin si sucuri, totul in schimbul a 175 de lei de persoana.


Mirabela Dauer si Gabriel Dorobantu, puncte de atractie


Tot simbata, 7 martie, restaurantul Zimbru incearca sa atraga femeile cu un "trio" format din Mirabela Dauer, Viorica Macovei si trupa vrinceana Poliyton, plus un meniu special, la125 de lei de persoana. Meniul este si el pe masura. Rulada de pasare cu ciuperci sau trandafir din muschi ca aperitiv, la felul doi file de pangasius cu sos de citrice, legume englezesti la abur cu lamiie, medalion de porc cu frigaruie de curcan cu cartofi cu aroma de rozmarin si morcov parizian, iar la desert tort de ciocolata. Restaurantul mai are doar 35 de locuri libere din 135, restul fiind deja rezervate. Si la restaurantul Casa Lupeni se promite o noapte de vis alaturi de formatia Melody si surpriza serii de 8 Martie, solistul Gabriel Dorobantu, costul serii fiind de 100 de lei de persoana. Petreceri interesante se anunta si la restaurantul hotelului Amadeus, in serile de 7 si 8 martie. Meniul va fi cel mai probabil pe baza de somon, plus desert si bauturi fine, iar doritorii vor trebui sa scoata din buzunar 80 de lei de persoana. Muzica pe toate gusturile va fi asigurata de un DJ. O seara de neuitat este promisa si de restaurantul Oscar. Pentru a-i calca pragul in aceasta seara speciala, va trebui sa achitati 100 de lei de persoana. Meniul cu care sint asteptate doamnele si domnisoarele este unul bogat. Mini-eclere, bomboane Raffaelo, felii de ananas, pernite cu somon fume, andive umplute cu brinza Roquefort si salata Wandorf vor delecta papilele gustative ale celor care sarbatoresc femeia. Piept de pui umplut cu jambon la cuptor, medalion de porc la gratar cu cartofi savoyarde si salata de sfecla rosie coapta, plus tort cu crema de caise si ciocolata la desert. Whiskey, martini, sucuri si vin vor fi la discretie, iar ambientul si buna dispozitie vor fi asigurate de formatia Activ din Galati.


Cluburile s-au pregatit si ele pentru un altfel de 8 Martie


Pentru tinerii cu chef de distractie, clubul Extrem va fi gazda unui "Bal al Martisorului", organizat de liceeni de la Colegiul Tehnic "Edmond Nicolau". Acestia vor alege in cadrul unui concurs pe Miss si Mister Martisor. In aceasta seara, clubul Apollo il are ca invitat pe Haute Culture, component al trupei Suie Paparude. Cu warm-up-uri facute pentru Elite Force, Lee Coombs si Fatboy Slim, dj-ul a trecut de la techno la electro sau break beat. In prezent, acesta vrea sa scape de stiluri riguroase, incercind doar ca fiecare party sa fie cit mai reusit. Intrarea este libera pina la ora 23.00, dupa aceea biletul fiind 10 lei. (Ciprian FANARU)


Vasile Seicaru le va (in)cinta pe focsanence de 8 Martie


Vasile Seicaru cinta pentru doamnele si domnisoarele din Focsani. Artistul va sustine chiar de 8 martie, pe scena Teatrului Municipal "Mr. Gh. Pastia", concertul "Pentru tine Doamna!", alaturi de Gabriel Dorobantu si Viorica Macovei. Spectacolul organizat de Consiliul Judetean, Centrul Judetean pentru Conservarea si Promovarea Culturii Traditionale Vrancea si Primaria Focsani este programat sa inceapa la ora 18.00. (C. F.)


Directia 5 va poposi la Focsani


Directia 5 cinta duminica in Promenada Mall

Una dintre cele mai indragite trupe de muzica romaneasca va cinta duminica, de 8 Martie, la Focsani. Apreciati datorita pieselor de dragoste, cu succes mai ales in rindul reprezentantelor sexului frumos, Directia 5 va concerta pentru doamnele si domnisoarele vrincence, chiar de ziua lor. Concertul va avea loc in galeria comerciala Promenada Mall, din centrul comercial European Retail Park (in cadrul caruia se afla si hipermarketul Carrefour). Spectacolul va incepe de la ora 17.30, urmind sa dureze in jur de doua ore. Organizatorii au pregatit si alte surprize pentru doamnele prezente, precum ar fi diverse concursuri cu premii. De asemenea, la casele hipermarketului se vor oferi in aceasta zi flori si martisoare. (Mihaela BESLEAGA)



Irina Loghin si Maria Dragomiroiu, la Panciu


Primaria si Consiliul Local al orasului Panciu lanseaza o invitatie la spectacolul de 8 Martie. Petrecerea va avea loc duminica, in centrul urbei, cu incepere de la ora 16.00. Pancenii le vor putea vedea si asculta pe interpretele de muzica populara Irina Loghin si Maria Dragomiroiu, dar se vor putea bucura si de cintecele Mirabelei Dauer. Prezent la Panciu de Ziua Femeii, va fi si cunoscutul comic Doru Octavian Dumitru. Spectacolul va fi prezentat de Theo. (C. F.)




În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.