Timp Liber

Unde mergem?

Ziarul de Vrancea
20 feb 2009 1434 vizualizări
Concurs de Hip-Hop la Extrem

Te pricepi la rime? Poti sa cinti si in alt loc decit in baie? Vino, cu sustinatorii tai, la primul concurs de hip-hop din Focsani, care va avea loc astazi, de la ora 22.00, in club Extrem. La show sint invitati si street dancers (dansatori de strada, n. r.). Pentru inscrieri la concurs, luati legatura cu persoana de contact, la numarul de telefon 0766.206.260. (M. B.)

Club Zone si Rio Carnaval in Club Apollo

In aceasta seara clubul Apollo va organiza evenimentul lunii februarie, o petrecere care va beneficia de prezenta unor invitati speciali. Mihai Popoviciu, unul dintre cei mai talentati DJ si producatori romani, Mircea Zara, realizatorul emisiunii Club Zone difuzata pe B1 TV si Zanga, rezidentul clubului Apollo se vor "ocupa" de incendierea atmosferei. Evenimentul va incepe de la ora 22.00, doritorii putind lua bilete in avans, la pretul de 5 lei, pe id-ul de messenger floptik. Simbata seara, Apollo organizeaza Rio Carnaval, o noapte fierbinte cu dansatoare imbracate in costumatie de carnaval. Cei care vor sa se distreze pe ritmuri de samba pot face rezervari la numarul de telefon 0721381922. (C. F.)

Trupa Deko aduce stand-up comedy la Focsani

Pentru iubitorii improvizatiilor de comedie, gen Seinfeld, trupa Deko va fi prezenta la Focsani joi, 26 februarie, cu un show exploziv de stand-up comedy. Cei trei componenti ai trupei, Costel, Vio si Teo, vor incinge atmosfera cu glume piperate, incepind cu ora 22.00, la club Extrem. "Trupa Deko a luat nastere in iarna lui 2003, cunoscind de-a lungul timpului mai multi comici, mai mult sau mai putini comici...insa in final au ramas cei trei, Costel, Vio si Teo care aveau sa seteze noi standarde de siguranta in comedia autohtona", se autodefinesc cei trei. Daca vreti sa vedeti trupa care a facut furori prin cluburile bucurestene cu showurile lor pline de umor, sinteti asteptati joi seara la Extrem. Pretul unui bilet de intrare este de 10 lei. (M. B.)

Filme la Odobesti si Obrejita

Daca in Focsani nu mai avem unde sa vizionam un film bun, la cinema, pentru ca singurul cinematograf din oras, din incinta Ansamblului "Tara Vrancei" (fosta Balada) este inchis de ceva timp, odobestenii sint mai norocosi. Si in acest week-end, ca in fiecare saptamina, la Casa de Cultura "C. C. Giurescu", pot fi vizionate doua dintre cele mai noi filme aparute pe piata. Simbata si duminica, de la orele 13.00 si 17.00 va rula filmul de actiune "Carantina", iar de la ora 15.00 "Quantum of Solance", cea mai recenta parte a celebrului Agent 007. Caravana cinematografica va ajunge duminica, de la ora 15.00, la Caminul Cultural din Obrejita, unde localnicii pot vedea comedia "Mireasa e iubita mea" si cei mici desenul animat "Scooby doo". Pretul unui bilet este de 2 lei. (M. B.)




În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.