Timp Liber

In oras de Sfintul Valentin

Ciprian Fânaru
13 feb 2009 1581 vizualizări
Daca v-ati propus sa petreceti 14 februarie in oras, mai puteti gasi inca locuri la restaurantele din Focsani u Crush si Alexandra Ungureanu vor face atmosfera pentru cei loviti de sageata lui Cupidon intr-unul din cluburile focsanene u localurile lasa la alegerea iubaretilor felurile de mincare care se asezoneaza cu iubirea u din meniul de Ziua Indragostitilor nu trebuie sa lipseasca si ingredientele afrodisiace, precum somonul, telina, spanacul, bananele sau ciocolata neagra

Indragostitii care au planuri mari pentru seara de Valentine"â„¢s Day pot opta pentru mai multe modalitati de petrecere a sarbatorii iubirii. Una dintre optiunile celor care vor sa fie alaturi de jumatatea lor in ziua speciala de Sfintul Valentin este o seara romantica intr-un restaurant mai mult sau mai putin ferit de agitatia orasului. Citeva astfel de locatii din Focsani s-au adaptat la traditia venita de peste ocean si incearca sa le ofere clientilor momente speciale pentru o noapte speciala. Cu toate ca din ofertele localurilor focsanene nu reiese faptul ca iubaretii au ocazia sa se delecteze cu meniuri iesite din comun, momentul special reprezentat de ziua de 14 februarie nu este ratat de vrinceni, tinerii mai ales intentionind sa petreaca seara de simbata in oras. Cu exceptia deja traditionalelor felicitari, biletele, flori sau cadouri, barbatii incearca macar cu aceasta ocazie sa le dovedeasca jumatatilor lor ca isi fac timp sa se bucure de citeva momente impreuna.


Meniuri cu dragoste


Daca optati pentru un restaurant, e bine sa stiti ca inca se mai fac rezervari la multe localuri. La Amadeus, de pilda, meniul costa 70 de lei de pereche si acesta cuprinde o salata, friptura sau peste si, bineinteles, desert. Cei interesati mai pot face rezervari si la restaurantul Casa Veche, care mai are locuri disponibile, mai ales in spatiul delimitat pentru nefumatori. Meniul este unul la alegere, in functie de preferintele celor care aleg sa-i treaca pragul. Ambianta va fi creata si cu ajutorul unei formatii din Adjud, care va interpreta cintece romanesti si din repertoriul celebrului Al Bano. Un alt restaurant care asteapa "porumbeii" de toate virstele este Casa Vrinceana. Aici se mai pot face rezervari, reprezentantii acestei locatii prezentind-o drept locul ideal, unde, intr-o companie placuta, puteti savura preparate din bucataria romaneasca si internationala, asezonate cu dragoste si bun gust pentru a face din aceasta zi una speciala pentru dumneavoastra. Unul dintre cele mai cautate restaurante pentru ziua indragostitilor a fost Intim, unde nu se mai gasesc locuri libere de aproape o saptamina.

Crush si Alexandra Ungureanu concerteaza in Apollo

Pentru persoanele care vor ceva mai multa actiune de 14 februarie, clubul Apollo le sta la dispozitie in noaptea indragostitilor de muzica buna, cind Crush si Alexandra Ungureanu fac atmosfera pentru cei loviti de sageata lui Cupidon. Evenimentul, inclusiv concertul sustinut de acestia, va incepe simbata, de la ora 22.00, iar pentru intrare va trebui sa scoateti din buzunar 15 lei de persoana. Norocosii pot cistiga si cele cinci invitatii puse la bataie de club Apollo daca trimit un e-mail cu raspunsul la intrebarea "Care este numele ultimului album al proiectului Crush si Alexandra Ungureanu ?". Mail-ul trebuie sa aiba ca subiect "Concurs Valentine\'s Day" si sa contina nume, prenume si numar de telefon. Indragostitii mai au optiunea restaurantului Ghibi, care va fi deschis simbata seara, dar nu va pune la dispozitia clientilor un meniu special creat pentru Valentine"â„¢s Day, ci va lasa la alegerea acestora felurile de mincare care se asezoneaza cu iubirea. Nu in ultimul rind, indragostitii mai au varianta unei plimbari romantice sub clar de luna sau, de ce nu, o cina in doi in intimitatea propriului camin, "ornata" eventual cu inimioare de plus si luminari parfumate si desigur, cu nelipsita si omniprezenta dragoste. (Ciprian FANARU)


Dieta afrodisiaca pentru Sfintul Valentin


Nutritionistii britanici au pus la punct o dieta afrodiziaca pentru cresterea libidoului inainte de sarbatoarea Sfintului Valentin care poate, totodata, sa ajute multe cupluri sa slabeasca. Kilogramele in exces pot duce la pierderea increderii in sine si la pierderea apetitului sexual, avertizeaza expertii britanici, iar una dintre cele mai sanatoase si mai usoare modalitati de a pigmenta viata sexuala a unui cuplu este dieta bogata in alimente care stimuleaza libidoul. Printre regulile dietei afrodisiace se numara renuntarea la produsele semipreparate, la alimentele de tip "junk food", la piinea alba, orez si paste. Nutritionistii recomanda intre sase si opt pahare de apa pe zi, mese mai putin copioase si meniu compus din carne slaba, cereale, legume si fructe. Iata si cele zece alimente-cheie care trebuie incorporate in meniul zilnic al cuplului: semintele de cereale, somonul, telina, spanacul, avocado, bananele, ciocolata neagra, fructele de padure, migdalele si semintele de dovleac. (C. FANARU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.