Timp Liber

Unde mergem?

Mihaela Beșleagă
13 feb 2009 1287 vizualizări
Carnavalul Zapezii, editia a V-a

Asociatia pentru Dezvoltare Durabila "Focul Viu" Focsani va invita la Carnavalul Zapezii, editia a XV-a, care se va desfasura in acest an la Cabana Cerbu din Piriul Rece, Predeal, in perioada 20-22 februarie. Programul manifestarilor, de vineri pina duminica, va cuprinde, printre altele, videoproiectii cu montajele video de prezentare a cluburilor participante, cintece si jocuri de cabana, un program artistic, dar si proba surpriza de sanius si ski. Participantii se vor intrece in mai multe probe de concurs, respectiv montaj video, orientare turistica surpriza, dans in costum de carnaval, videoproiectie foto si alte probe surpriza, la finalul carora participantii vor fi rasplatiti cu diplome si bani. Rezervarea locurilor se va face prin achitarea unui avans de minim de 20% pentru cazare, pana la data de 14 februarie. (M. B.)

Film de groaza la Odobesti

Asa cum s-au obisnuit deja, odobestenii vor avea parte de film la cinema si in acest sfirsit de saptamina. Simbata si duminica, la Casa de Cultura "C. C. Giurescu", de la orele 13.00 si 17.00, va rula thrillerul "Saw V". Pentru indragostiti, de ziua lor, poate fi urmarit filmul "Mireasa e iubita mea", in ambele zile, de la ora 15.00. Caravana cinematografica va ajunge simbata la Obrejita, unde, de la ora 15.00, la Caminul Cultural din comuna va rula "Hancock". Pretul unui bilet de intrare la film este 2 lei. (M. B.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.