Timp Liber

Unde mergem?

Ziarul de Vrancea
30 ian 2009 1161 vizualizări
Fashionista in Extrem

Cei care simt nevoia sa zimbeasca si sa se distreze au acum posibilitatea sa o faca intr-un mod inedit si spectaculos. In aceasta seara, Clubul Extrem isi asteapta musafirii dornici de distractie pentru a-i face martori ai show-ului intitulat "Fashionista". Petrecaretii care vor calca pragul clubului vor avea parte de un spectacol de zile mari, intretinut de DJ, animatoare dar si animatori, pe scurt vor lua parte la un show de zile mari la care bunadispozitie este obligatorie si distractia garantata. Organizatorii au decis sa lase intrarea libera pina la ora 23.00, dupa aceea va trebui sa scoateti din buzunar 10 lei pentru a va alatura petrecerii. In pretul biletului este inclusa si o bere sau o bautura racoritoare, astfel ca amatorii de muzica si de show vor avea la dispozitie toate ingredientele pentru o noapte incendiara. (Ciprian FANARU)


Caravana cu filme soseste la Obrejita


In acest sfirsit de saptamina, atit odobestenii, cit si locuitorii din Obrejita, au parte de filme la cinema. Simbata si duminica, la Casa de Cultura "C. C. Giurescu" Odobesti, de la orele 13.00 si 17.00, cei mici pot vedea desenul animat "Magarusul buclucas", iar de la ora 15.00 si cei mai mari au ocazia sa vizioneze filmul de actiune "10.000 i.Hrs.". Simbata, la Caminul cultural Obrejita, de la ora 15.00, va rula filmul "Calatorie spre centrul pamintului", apoi "Ora de virf III". Pretul unui bilet de intrare la film este de 2 lei. "Cultura a inceput sa mearga si la tara", este de parere Lucian Cristea, operatorul de cinema care coordoneaza proiectul Caravana de filme. In ultima perioada, Casa de Cultura Odobesti a primit mai multe solicitari pentru a merge cu filme prin localitatile vrincene. Ieri, la Paunesti, caravana filmelor a adus pe marele ecran animatia "Kung Fu panda" pentru peste 200 de elevi din scolile din localitate. (Mihaela BESLEAGA)


Expozitie de pictura la Scoala de Arte


Astazi, Scoala Populara de Arte si Meserii gazduieste manifestari prilejuite de sfirsitul de semestru, in care sint implicati copiii talentati care invata la aceasta scoala. Iubitorii de arta au posibilitatea de a admira expozitia de pictura, iar cei pasionati de moda vor putea gasi interesanta expozitia de design vestimentar la care au muncit elevii scolii. Melomanii in schimb se pot delecta cu o auditie muzicala pe care o sustin elevii claselor de canto, chitara, orga si pian. Evenimentul va avea loc la sediul scolii, cu incepere de la ora 15.00. Elevii care participa la eveniment sint pregatiti de profesorii Liviu Nedelcu, Georgeta Ciornei, Maria Murgoci, Maricel Ghinea, Dumitru Ivan si Anisoara Ghinea. (Ciprian FANARU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.