Timp Liber

Unde mergem?

Mihaela Beșleagă
12 dec 2008 876 vizualizări
Festivalul Focul Viu va invita la folk

Iubitorii naturii, dar si ai muzicii folk, sint invitati astazi si miine la cea de-a doua editie a Festivalului Cintecului de Drumetie si Arta Fotografica "Focul Viu". Acesta se va desfasura in perioada 12 -13 decembrie in sala de festivitati a Colegiului National Unirea, la initiativa Asociatiei pentru Dezvoltare Durabila "Focul Viu" Focsani. Astazi, de la ora 17.00, va avea loc vernisajul unei expozitii de fotografii, iar incepind cu ora 18.00 este programata proiectia audio-video "Expeditie in tara incasilor", realizata de Mihai Cernat, membru al Clubului Alpin Roman. Simbata este dedicata sectiunii "Folk, Cintec de drumetie", care va incepe de la ora 17.00. Intrarea este libera pentru toti doritorii. (M. B.)

"Niste dintr-astia" la Teatru

Teatrul Municipal "Mr. Gh. Pastia" va fi gazda avanpremierei piesei de teatru "Niste dintr-astia", care se va juca duminica, 14 decembrie, de la ora 18.30. Piesa, in interpretarea actorilor Teatrului Municipal, poarta semnatura regizorala a lui Iulian Postelnicu, care este si autorul textului. Si simbata, 13 decembrie, focsanenii au parte de teatru. Pe aceeasi scena a Municipalului se va juca piesa "Badaranii", de la ora 18.30. Biletele se pot achizitiona de la casa de bilete a Teatrului. (M. B.)

Recital de chitara clasica

Pasionatii de muzica de calitate sint asteptati astazi la Teatrul Municipal, unde va avea loc un recital cameral sustinut, la chitara clasica, de duo-ul format din Mihaela si Ana Maria Iordache. Evenimentul face parte din stagiunea camerala, organizata de Ateneul Popular "Mr. Gh. Pastia". (M. B.)

Vernisajul expozitiei de pictura "Peisaje"

Astazi, Casa de Cultura a Sindicatelor "Leopoldina Balanuta" va fi gazda vernisajului unei expozitii eveniment de pictura, intitulata "Peisaje". Lucrarile apartin unor tineri absolventi ai Facultatii de Arte din Iasi, respectiv Zorinel Radu, Leonard Curpan, Daniel Zinca si Alexandra Baciu. Vernisajul, care va avea loc de la ora 18.00, va fi prezentat de profesorul si criticul de arta Gheorghe Zait. "Expozitia, dupa cum ii spune si titlul, va cuprinde peisaje de toamna si de iarna, lucrari ale unor tineri foarte talentati, care au mai expus la noi. Expozitia este dedicata sarbatorilor de iarna si va fi deschisa pina in ianuarie", ne-a spus Florica Balan, referent al Casei de Cultura a Sindicatelor. (M. B.)

Tirg de cadouri pentru Craciun

Focsanenii care se gindesc deja la daruri pentru cei dragi de sarbatori sau vor sa isi reinnoiasca garderoba, pot vizita, pina duminica, inclusiv, tirgul de imbracaminte, incaltaminte, bijuterii si cosmetice Confintext. Cu moto-ul "cadouri pentru toata lumea", producatori din toata tara vor expune in sala de sport a Colegiului National "Unirea" produse pentru toate buzunarele. Tirgul este deschis zilnic, intre orele 10.00-19.00, iar duminica intre orele 10.00-16.00. Intrarea este libera. (M. B.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.