Timp Liber

Unde mergem?

Mihaela Beșleagă
5 dec 2008 1155 vizualizări
Mos Nicolae aduce un recital de colinde

Focsanenii pot asista, in week-end, la un concert de muzica buna, presarat si cu colinde, in spiritul sarbatorilor de iarna care se apropie. Astfel, simbata, 6 decembrie, de Mos Neculai, Teatrul Municipal "Mr. Gh. Pastia" ii asteapta pe iubitorii de cafe-concert la recitalul extraordinar al grupului instrumental Romanian Young brass (fostul Danubius Band), sub bagheta dirijorului profesor Mihai Ceascai. Evenimentul, care va avea loc in sala mare a Teatrului, va incepe la ora 18.00, va cuprinde colinde traditionale, muzica din filme, slagare, piese de cafe-concert. In cadrul spectacolului vor evolua si doi actori ai municipalului focsanean, Sorin Francu si Paula Grosu. Biletele s-au pus in vinzare la casa de bilete a Teatrului. Organizatorii evenimentului sint Consiliul Judetean si Centrul Judetean pentru Conservarea si Promovarea Culturii Traditionale.


Fuego, din nou in Focsani


Cunoscutul artist Fuego va reveni si in acest an in orasul nostru, cu concertul de colinde "La poarta raiului". Pentru ca umple salile la fiecare aparitie a sa, Fuego si-a programat doua spectacole in Focsani, pentru miercuri, 10 decembrie, de la orele 17.00 si 19.00, la Teatrul Municipal "Mr. Gh. Pastia". Daca doriti sa asistati la unul din cele doua spectacole trebuie sa va grabiti, pentru ca mare parte din bilete s-au epuizat deja. Pretul unui tichet, care poate fi achizitionat de la casa de bilete a Teatrului, este de 50 lei sau 35 lei la balcon.


Ce cred liceenii despre casatorie?


Tinerii de la Grupul Scolar "G. G. Longinescu" Focsani vor discuta luni, 8 decembrie, despre statutul casatoriei in societatea actuala, in cadrul dezbaterii "Casatoria de convenienta, modalitate de dobindire a unui statut?", pornind de la romanul "Ion" de Liviu Rebreanu. Evenimenul, care va avea loc de la ora 13.00, la liceu, este organizat de Ateneul Popular "Mr. Gh. Pastia", in colaborare cu unitatea de invatamint.


Comedie la Odobesti


Casa de Cultura "C. C. Giurescu" din Odobesti va gazdui in acest sfirsit de saptamina alte doua pelicule care ruleaza in premiera in oras. Simbata si duminica, odobestenii pot viziona, de la orele 13.00 si 17.00, filmul de actiune "Cursa mortala", iar de la ora 15.00 o comedie savuroasa, "Dezastre si alte catastrofe". Pretul unui bilet de intrare este de 2 lei.

u Mihaela BESLEAGA










În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.