Timp Liber

Unde mergem?

Mihaela Beșleagă
7 nov 2008 1233 vizualizări
Marius, ex-Akcent si Julia, in disco la Blidari Distractia se anunta la cote maxime in acest sfirsit de saptamina la discoteca Music Box din Blidari, unde tinerii amatori de muzica moderna ii vor putea vedea live pe Marius (ex-Akcent) si pe Julia

Cei doi anunta un show incendiar pentru simbata seara, cind vor interpreta si cel mai recent single al duetului, "Rain". Marius si Julia vor veni in Vrancea insotiti si de trupa de dansatori de la emisiunea "Dansez pentru tine", de la ProTv.


13 la Galeriile de Arta


Mai multi artisti vrinceni expun in aceasta perioada la Galeriile de Arta din Focsani, in cadrul expozitiei de pictura si sculptura "Traditie si postmodernitate", organizata de Scoala Populara de Arte si Meserii. Cei 13 artisti care isi expun creatiile sint: Mihai Bejenaru, Mihai Chiuaru, Daniela Frumuseanu, Alexandru Grosu, Ionela Lazureanu, Ion Lazureanu, Octavian Mardare, Liviu Nedelcu, Vasile Pop Negresteanu, Angela Tomaselli, Corneliu Vasilescu, Dany Zarnescu si Gheorghe Zarnescu. Vernisajul expozitiei a avut loc pe 30 octombrie, cind lucrarile au fost prezentate de criticii de arta Alexandra Titu si Constantin Prut. Programul de vizitare este de luni pina vineri, intre orele 16.00-19.00 si simbata intre orele 10.00-15.00, intrarea fiind libera. In perioada 12 "" 22 noiembrie, expozitia va fi prezentata si la Complexul Muzeal "Iulian Antonescu" din Bacau.


Filme pentru sateni


In acest sfirsit de saptamina, odobestenii cinefili vor avea din nou parte de film. Simbata si duminica, la Casa de Cultura Odobesti vor rula doua filme. Astfel, de la orele 13.00 si 17.00 doritorii vor putea urmari filmul "Wanted", iar de la ora 15.00 "Mumia III". Caravana cinematografica va poposi in acest week-end la Brosteni si Faraoane. La Caminele Culturale vor putea fi vizionate, duminica, filmele: "Zohan", de la ora 18.00, la Brosteni si "Calatorie spre centrul pamintului", la ora 20.00, la Faraoane. Un bilet costa 2 lei.


"Tara Vrancei" cinta pentru Colegiul Agricol


Astazi, Ansamblul Folcloric Profesionist "Tara Vrancei" va sustine la la sediul Inspectoratul Scolar Judetean spectacolul "Pentru fiul satului si al Vrancei". Spectacolul este dedicat atribuirii numelui academicianului Valeriu D. Cotea, Colegiului Agricol din Focsani.


U Mihaela BESLEAGA


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.