Timp Liber

Unde mergem?

Mihaela Beșleagă
31 oct 2008 716 vizualizări
Badaranii , din nou pe scena Teatrului Focsanenii sint invitati din nou la teatru. Duminica, 2 noiembrie, de la ora 18.30, pe scena Teatrului Municipal Mr. Gh. Pastia Focsani se va juca, din nou, piesa Badaranii , de Carlo Goldoni, in regia lui Adrian Damian si in interpretarea actorilor focsaneni.

Biletele au fost deja puse in vinzare in scoli, dar pot fi achizitionate si in ziua spectacolului, de la Casa de Bilete a Teatrului, dupa ora 16.00. Pretul unui bilet este de 10 lei. De asemenea, vineri, 7 noiembrie, cei mai mici focsaneni au parte de o surpriza. De la ora 10.00 se va juca special pentru ei piesa "Cocoselul neascultator". Parintii pot cumpara bilete la pretul de 5 lei.


Film la Odobesti si Faraoane


Si in acest sfirsit de saptamina, odobestenii pot merge la film la Casa de Cultura "C. C. Giurescu", care va gazdui proiectarea a doua pelicule. Simbata si duminica, de la orele 13.00 si 17.00, puteti urmari filmul de aventura "Calatorie spre centrul pamintului", iar de la ora 15.00 comedia "Zohan". Caravana cinematografica va poposi duminica la Faraoane, unde, de la ora 18.00, localnicii pot vedea, la Caminul Cultural, filmul "Calatorie spre centru pamintului". Biletul de intrare este de 2 lei.


Mioara Velicu, sarbatorita la Tecuci


Ansamblul Folcloric Profesionist "Tara Vrancei" va fi prezent astazi la Tecuci, in cadrul unui spectacol organizat in omagiul iubitei interprete de muzica populara Mioara Velicu. La evenimentul care se va desfasura de la ora 18.00 la Casa de Cultura din oras, si-au anuntat prezenta peste 20 de solisti consacrati, care au tinut sa o sarbatoreasca la aniversarea a 45 de ani pe Mioara Velicu.


U Mihaela BESLEAGA


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.