Timp Liber

Unde mergem?

Mihaela Beșleagă
17 oct 2008 860 vizualizări
Florin Piersic, un Strain in noapte la Focsani Strainii in noapte Florin Piersic si Emilia Popescu sint asteptati sa sustina inca un spectacol de succes la Focsani. Miercuri, 22 octombrie, de la ora 19.00, cei doi iubiti actori vor pasi din nou pe scena Casei de Cultura a Sindicatelor Leopoldina Balanuta , pentru a juca intr-o piesa care a umplut zeci de sali de spectacole din toata tara si care le-a adus numeroase aplauze

Piesa "Straini in noapte", o comedie romantica savuroasa, semnata de Eric Assous, s-a bucurat de o primire entuziasta a publicului focsanean in urma cu un an, de aceea, cei doi actori au revenit si an acest an in Focsani. Piesa este regizata de Radu Beligan, decorul este realizat de Puiu Antemir, costumele sint creatia Irinei Schrotter, iar muzica si ilustratia muzicala ii apartin lui Ionut Stefanescu. Pentru a asista la un spectacol de zile mari, inca va mai puteti procura bilete de la Casa de Cultura, pretul unui tichet fiind de 50 lei. (M. BESLEAGA)


Cu mic, cu mare, la Teatru!


Stagiunea teatrala de toamna continua la Teatrul Municipal "Mr. Gh. Pastia" din Focsani. Astfel, vineri, 18 octombrie, pe scena Teatrului actorii focsaneni vor incerca sa reediteze succesul pe care l-au obtinut cu piesa "Badaranii" de Carlo Goldoni, in urma cu doua stagiuni. Spectacolul, in regia lui Adrian Damian, va incepe de la ora 18.30. De asemenea, si cei mai mici iubitori ai teatrului sint asteptati, impreuna cu parintii, la o piesa de teatru dedicata lor: "Cocoselul neascultator". Miercuri, 22 octombrie, de la ora 10.00, prichindeii pot vedea piesa semnata de Ion Lucia, in regia lui Ioan Constantinescu.

Biletele pentru ambele spectacole pot fi achizitionate de la casa de bilete a Teatrului Municipal. (M. BESLEAGA)


Expozitie cu vinzare de minerale si fosile


Daca aveti drum la Bucuresti in perioada 16 - 19 octombrie, pina duminica, va puteti opri si la Muzeul National de Geologie, care organizeaza expozitia cu vinzare de podoabe, cristale, fosile si geme "Minerale si fosile". Peste 20 de expozanti din intreaga tara vor pune la dispozitia publicului pasionat podoabe din pietre semipretioase si pretioase, esantioane de cristale, roci si fosile, toate apartinind colectionarilor Asociatiei Mineralogilor, Paleontologilor si Gemologilor Amatori din Romania. Vizitatorii vor avea ocazia sa admire si sa achizitioneze piese unicat de o deosebita frumusete si valoare stiintifica, reprezentative pentru regiunile miniere romanesti sau pentru cele mai indepartate colturi ale lumii, precum Brazilia, Chile sau India. Expozitia este deschisa zilnic, in intervalul orar 10.00-18.00. Pretul de acces este de 6 lei/adult si 3 lei/redus pentru elevi, studenti si pensionari. De asemenea, in aceeasi perioada, 16-19 octombrie, la Bucuresti are loc, in Piata Unirii, si prima editie a festivalului gastronomic Bucharest Food Festival. (M. BESLEAGA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.