Timp Liber

Ziua Recoltei, de dimineata se cunoaste

Iulia Crețu
3 oct 2008 1112 vizualizări
Municipalitatea de pe Milcov se pregateste sa isi celebreze cei mai buni producatori de legume si produse de sezon in cadrul Zilei Recoltei, prilej cu care vrincenii sint invitati sa participe la sarbatoare.

Duminica, 5 octombrie, incepind cu ora 9.30, Piata Moldovei din Focsani se va transforma in decorul perfect pentru degustat must, pastrama, mititei sau produse de patiserie specifice, dar si pentru spectacolul folcloric sustinut de Ansamblul "Tara Vrancei", intitulat "In Focsani "" la hotarul toamnei de aur". Toate in acordurile muzicii populare. De asemenea, tot la final de saptamina, gospodinele isi pot pregati camara pentru iarna, cumparind legume de sezon la preturi speciale. Iar agricultorii care au venit cu marfa proaspata la tarabele din piata vor fi premiati de municipalitate pentru rezultatele muncii lor. Distinctii vor primi cele mai mari produse, cele mai bune retete de conserve de iarna, dar si cele mai neobisnuite forme ale legumelor. "Incepind cu ora 9.30, in Piata Moldovei, vor avea loc expozitii cu vinzare, diverse concursuri, cum ar fi cele mai frumoase produse sau cel mai frumos stand, fiind invitati si participanti din comunele limitrofe ale municipiului Focsani", a declarat Mirela Andrei, inspector in cadrul Departamentului Comunicare din Primarie. Evenimentul este organizat de municipalitate, in colaborare cu Administratia Pietelor. (I. CRETU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739398 zile, 18 ore, 26 minute, 59 secunde
Primaria a invitat Tara Vrancei sa cante si sa joace romaneste. E clar ca vom avea un spectacol de calitate si bun simt . Si e bine sa ne aratam in lume cu ce avem noi mai de valoare si in materie citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.