Timp Liber

Preturi mici pentru o iarna lunga

Iulia Crețu
3 oct 2008 1144 vizualizări
Miercuri s-a deschis la Sala Polivalenta din Focsani tirgul de imbracaminte si incaltaminte Expoconfintex, expozitie cu vinzare la preturi promotinale

Ieri, in cea de-a doua zi de tirg, publicul vizitator deja proba imbracamintea de iarna, elementul forte al expozitiei. Pe linga celebrele promotii la sosete, cite trei perechi la 10 RON, sau pijamalele groase numai bune de seri la cabana linga semineu la 40 RON, focsanenii aveau la dispozitie si calduroase haine de blana, la preturi cuprinse intre 150 si 900 RON. Pentru vizitatorii cu rabdare, expozantii propuneau si bluze la 15 RON, la o cautare atenta in cos. Cele mai probate articole au fost si pardesiile de dama, preturile acestora variind intre 100 si 150 RON. Organizatorii asteapta clienti dornici de o noua garderoba in fiecare zi, intre orele 10.00 - 19.00, si duminica, in ultima zi de tirg, intre 10.00 - 16.00. La Sala Polivalenta expun peste 50 de firme, intre care una singura din Vrancea. (I. C.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 5

Adaugă comentariu
, acum 739393 zile, 4 ore, 40 minute, 35 secunde
Daca alea sunt preturi de producator, eu sunt ...... fata mare. Sa le fie rusine . Si dau si un exemplu : O garnitura de pat cu pilota este 115 ron .Duceti-va in L.V.G.sau Onasisis si le luati cu citeste integral
, acum 739393 zile, 4 ore, 40 minute, 35 secunde
Doamna are dreptate . Am vrut sa-mi cumpar si eu o haina de piele si este mai scumpa decit in oras. Si atunci unde este pretul de producator ?
, acum 739393 zile, 4 ore, 40 minute, 35 secunde
SCUZATI ! ....CE ESTE IEFTIN ....
, acum 739393 zile, 4 ore, 40 minute, 35 secunde
Sunt foarte scumpe, nu scumpe, o pereche de ghete care la magayin sunt 75 lei, la targ sunt 95 lei, deci preturile de producator nu prea exista.
, acum 739393 zile, 4 ore, 40 minute, 35 secunde
Targul lu peste prajit.Ce le-a mai ramas prin magazine de asta vara...........la preturi de lux. Calitate NEMA
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.