Timp Liber

Sofia Vicoveanca cinta la Ziua comunei Cimpineanca

Mihaela Beșleagă
26 sep 2008 893 vizualizări
Sarbatoarea va debuta cu inaugurarea unui pod peste Milcov, simbol al Unirii de la 1859 Locuitorii din comuna limitrofa Focsaniului pot fi mindri ca, pentru prima oara in istoria localitatii, isi sarbatoresc ziua, un eveniment care a devenit deja o traditie in alte comunitati vrincene.

Astfel, duminica, 28 septembrie, fii satului, alaturi de oficialitatile locale si oameni politici, sint asteptati, de la ora 11.00, la inaugurarea podului peste Milcov de la Pietroasa, simbol al Unirii de la 1859. "La implinirea a 49 de ani de la Unirea Principatelor Romane vom inaugura podul peste Milcov, in locul unde se facea legatura intre malurile Moldovei si Munteniei. Podul este o investitie de 1,5 milioane euro. In cadrul Zilei comunei Cimpineanca vor avea loc manifestari cultural-sportive, dar si intilniri cu fiii satului. Invitam pe toti vrincenii sa participe la sarbatoarea noastra!", ne-a spus primarul Stefan Paraschiv. Sarbatoarea va continua, de la ora 15.00, cu un spectacol de muzica populara care se va desfasura in fata scolii din localitate. Invitata de seama a serbarii este cintareata Sofia Vicoveanca. Atmosfera va fi intretinuta si de Ansamblul Folcloric Braduletul si de interpretii Lina Vetrescu, Nicolae Motei si Aurelia Coliba. Seara va fi condimentata prin prezenta trupei de muzica pop-dance Lady"â„¢s. Distractia va continua si pe terenul de sport al Scolii, cu bere si mici. La sarbatoarea comunei vor fi prezenti si fiii satului, patru profesori universitari nascuti in Cimpineanca anuntindu-si deja prezenta la Zilele comunei. De la ora 18.30 acestia vor sustine o sesiune de comunicari stiintifice pentru tinerii din comuna. (Mihaela BESLEAGA)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.