Timp Liber

Unde mergem?

Mihaela Beșleagă
19 sep 2008 950 vizualizări
Haine ieftine pentru vrinceni Focsanenii care doresc sa isi reinnoiasca garderoba pot vizita in acest week-end, pina duminica, tirgul de haine organizat la Casa de Cultura a Sindicatelor Leopoldina Balanuta .

Expozitia cu vinzare de haine si accesorii are loc in perioada 18-21 septembrie. Organizatorii au decis ca accesul publicului sa fie gratuit. Standurile din cadrul expozitiei prezinta o gama larga de piese de vestimentatie pentru toate anotimpurile dar si pentru toate buzunarele. Vrincenii isi pot achizitiona, pe linga haine, si genti, pantofi, cosmetice si obiecte de decoratiuni interioare. (I. O.)


Filme noi la Odobesti


Casa de Cultura "C. C. Giurescu" din Odobesti va gazdui si in acest sfirsit de saptamina doua filme nou-noute. Odobestenii sint asteptati sa urmareasca simbata si duminica doua productii americane din acest an. De la orele 13.00 si 17.00 va rula filmul de actiune "Cavalerul negru", iar de la ora 15.00 o comedie spumoasa, "Mireasa e iubita mea". Pretul unui bilet de intrare este de 2 lei. Caravana filmelor isi va relua periplul prin Vrancea dupa incheierea campaniei de recoltare. (M. B.)


CASETA


CulturAgenda


u vineri, 19 septembrie, Focsani - Colocviul National "Politici culturale in regiunea de sud-est "" perspective pentru o dezvoltare durabila", Sala mare a Consiliului Judetean, intre orele 10.00 - 17.00, organizatori Ateneul Popular "Mr. Gh. Pastia" si Administratia Fondului Cultural National.


u duminica, 21 septembrie, Focsani - Ansamblul Folcloric Profesionist "Tara Vrancei", ora 11.00, spectacol folcloric


u miercuri, 24 septembrie, Focsani - Colegiul National Unirea, Ateneul Popular "Mr. Gh. Pastia" : Concert cameral chitara - percutie


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.