Timp Liber

Festivalul Miss Vacuta

Doina Ganea
12 sep 2008 856 vizualizări
Duminica, pe 14 septembrie, la Vidra va avea loc a opta editie a tirgului expozitie de animale de la Tichiris. Manifestarea a devenit una traditionala pentru crescatorii de animale din intreg judetul, care participa la expozitia de pe platoul Tichiris cu cele mai deosebite exemplare de cai, vaci, oi, capre, dar si pasari sau ciini de rasa, asa cum s-a intimplat si in anii anteriori.

Expozitia este organizata de catre Directia Agricola, OJCA, Oficiul de Reproductie si Ameliorare in Zootehnie si Consiliul Local Vidra. Dupa desemnarea celei mai frumoase vacute, participantii se vor delecta in ritmul muzicii populare. Cap de afis va fi Ansamblul Folcloric "Tara Vrancei" si interpreta Maria Murgoci. "La tirg am invitat mai multi producatori si distribuitori de utilaje agricole si zootehnice, producatori de furaje, ingrasaminte etc. Vom prezenta si acel utilaj care poate fi amplasat la iesirea de pe islaz. Avem asigurata participarea reprezentantilor firmei Alpha Laval din Romania. S-au facut mai multe invitatii si ne asteptam la prezenta unor reprezentanti din cadrul ministerului" a declarat directorul DADR, Costica Neata. Ca si in anii anteriori vor fi acordate premii in bani sau produse, cum ar fi o vitica rasa Holstein, citiva purcelusi si 10 tone de tarite pentru crescatorii de animale. Cei prezenti la munte pe 14 septembrie se vor bucura de clipe minunate, cu muzica populara, mici si bere, intr-o atmosfera de sarbatoare rurala. (D. G.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.