Timp Liber

Clubul de vacanta al STEV-istilor

Mihaela Beșleagă
3 iul 2008 667 vizualizări
Vacanta vine cu o surpriza placuta pentru tinerii actori participanti la Stagiunea Teatrala a Elevilor Vrinceni (STEV) din acest an, cit si pentru toti liceenii iubitori de teatru.

Clubul de Vacanta al STEV-istilor se deschide joi, 10 iulie, la ora 17.00 si va organiza intilniri in fiecare zi de joi, de la ora 17.00, pina in data de 11 septembrie. Actorii liceeni vor pregati doua piese de teatru pentru copii, care vor fi puse in scena la inceputul anului scolar pentru prichindeii de gradinita. "Am trimis invitatii catre toate liceele, elevii s-au aratat foarte incintati", a spus Florica Balan, referentul Casei de Cultura a Sindicatelor "Leopoldina Balanuta". Casa de Cultura gazduiese in aceste zile si o expozitie de fotografie cu instantanee surprinse in timpul spectacolelor prezentate in cadrul STEV. (Mihaela BESLEAGA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.