Timp Liber

Pachetele turistice pentru Euro 2008 sint scumpe la vedere

Mihaela Beșleagă
17 iun 2008 743 vizualizări
"Nu ne intersectam cu Euro", spun agentii de turism vrinceni, care au avut solicitari dar au dus lipsa de bilete la meciuri u pentru a vedea pe stadion un joc al nationalei la Euro, romanii au trebuit sa scoata din buzunar intre 600 si 800 de euro

Vrincenii microbisti care au vrut sa incurajeze "pe viu" nationala Romaniei la Euro 2008 nu au gasit in ofertele agentiilor de turism locale trasee cu destinatia Austria si Elvetia, cu atit mai putin pachete complete care sa includa si bilete la meciuri. "Am avut solicitari, dar nu le-am putut raspunde. Agentiile nu au avut acces la bilete, iar potentialii clienti mai bine le luau din strainatate. Noi, aici, mai ales in provincie, mai putin ne intersectam cu Euro in privinta traseelor si a pachetelor turistice", ne-a spus Ion Roman, patronul unei agentii de turism din Focsani. Circuitele turistice care predomina sint cele in zonele de litoral ale Europei, precum Spania sau Grecia. Unele agentii din Capitala au oferit pachete pentru Austria si Elvetia fara bilete la meci, iar altele au inclus si biletele, dar la preturi destul de piperate. Astfel, cei care au dorit sa vada doar un meci din cele pe care nationala de fotbal a Romaniei la va disputa la Euro 2008 au trebuit sa scoata din buzunar intre 600 si 800 de euro. Romanii care vor sa petreaca zece zile la Euro trebuie sa plateasca pina la 2.500 de euro de persoana, in pachet fiind incluse transportul cu avionul, cazarea, dar si vizitarea unor obiective turistice in zilele de pauza intre meciuri. Aproximativ 11.000 de bilete au fost disponibile pentru microbistii din Romania care au vrut sa mearga la Campionatul European. Astazi, selectionata Romaniei disputa meciul decisiv pentru calificarea in sferturile de finala, in compania Olandei. (Mihaela BESLEAGA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.