Timp Liber

Provincialii, in recital la Marasesti

Mihaela Beșleagă
13 iun 2008 1129 vizualizări
Baietii lucreaza la un nou album, cu piese nou-noute, pe care il vor lansa in august Cea mai de succes trupa focsaneana din ultimii ani, Provincialii, revine in Vrancea, dupa un lung periplu de spectacole sustinute in toata tara.

Trupa va cinta in aceasta seara pentru locuitorii din Marasesti, orasul lor de bastina, in cadrul unui concert electoral, de la ora 21.00. Cei cinci componenti ai trupei, respectiv Ionut Ungureanu (solist), Eugen Radu (clape), Costel Constantinescu (chitara solo), Emil Marcu (bas) si Matei Stanciu (tobe) promit un recital de zile mari, in care vor interpreta si piesele care i-au consacrat, precum "Noaptea pe covor" si "Sarutul noptilor de rai". Baietii spun ca au avut pina acum un an plin, cu foarte multe concerte prin tara si ca se anunta o vara la fel de solicitanta, agenda de spectacole fiind deja plina. Dupa recitalul din Marasesti, Provincialii vor concerta simbata la Brasov, iar in cursul saptaminii viitoare vor fi prezenti pe 19 iunie la Bucuresti, pe 20 iunie la Sebes si pe 21 iunie la Sinaia. Trupa focsaneana lucreaza la un nou album, care va fi lansat, cel mai probabil, in luna august. "Lucram in studio la un nou album, pe care vrem sa il lansam cam in doua luni si, de asemenea, in curind vrem sa filmam si un videoclip pentru piesa pe care o vom promova de pe acest disc. Jumatate din album este deja gata, toate sint piese noi. Este un album care caracterizeaza Provincialii, este in stilul la care lucram de 5 ani si cu care ne-am impus pe piata, dar reflecta si faptul ca am ajuns la o maturitate artistica", ne-a marturisit Eugen Radu, unul dintre fondatorii trupei, impreuna cu Ionut Ungureanu. Provincialii colaboreaza constant cu Paula Seling si Andra si au participat cu succes la festivalurile de muzica de la Mamaia, Cerbul de Aur si la preselectiile Eurovision, unde s-au clasat pe podium. (Mihaela BESLEAGA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.