Timp Liber

Litoralul pentru toti, pina pe 15 iunie

Mihaela Beșleagă
16 mai 2008 840 vizualizări
Sase nopti de cazare la un hotel de doua stele costa 159 de lei Si in acest an, Asociatia pentru promovarea si dezvoltarea turismului litoral pune in practica programul "Litoralul pentru toti", care se adreseaza in special romanilor cu venituri reduse, care nu isi permit sa isi petreaca vacanta la mare in plin sezon estival.

Prin acest program, care ofera preturi reduse la servicii, chiar si cu 50% mai mici, si familii care nu si-au permis de mult timp un concediu pe litoralul romanesc pot sa se bucure de o vacanta de o saptamina, in extrasezon. Perioada de derulare a programului "Litoralul pentru toti" este 4 mai - 15 iunie, cu scopul declarat de a realiza continuitatea sezonului estival dupa minivacanta de 1 Mai, fiind cunoscuta tendinta ca dupa miniconcediul de Paste interesul clientilor sa scada brusc. Anul acesta, in program sint cuprinse peste 2.500 de locuri de cazare, in 20 de hoteluri si pensiuni, de una, doua, trei sau patru stele, multe dintre ele oferind si mic dejun la cererea turistilor. Statiunile litorale incluse in program sint: Mamaia, Costinesti, Jupiter, Cap Aurora si Vama Veche. In general, tarifele practicate pentru sase nopti de cazare, cu TVA inclus, sint cuprinse intre 39 lei la un hotel de o stea, 159 de lei pentru 2 stele,189 de lei pentru un sejur la un hotel de 3 stele si 380 lei la un hotel de 4 stele. Pentru a beneficia de aceasta oferta, trebuie sa va adresati unei agentii de turism, sau direct Asociatiei "Litoral" care face parte din cadrul Asociatiei Nationale a Agentiilor de Turism (ANAT) din Romania. A doua etapa a programului "Litoral pentru toti" se va desfasura in perioada 1 septembrie - 15 octombrie. In aceasta luna puteti profita de oferte speciale si la cursele charter cu avionul, ale caror preturi sint cu pina la 35% mai mici decit in iulie si august. (Mihaela BESLEAGA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.