Timp Liber

Primele terase rid in soare

Mihaela Beșleagă
9 mai 2008 1023 vizualizări
10 terase sezoniere au primit avizul de functionare pentru aceasta vara: patru pe Str. Republicii, trei pe Str. Cuza-Voda si cite una pe Bdul. Independentei, Str. Stefan cel Mare si Bdul. Garii

Patronii cluburilor si restaurantelor au inceput sa amenajeze terasele, atit de cautate in sezonul cald. Focsanenii, dezmortiti de primele raze de caldura si lumina, pot sa soarba un pahar de cico sau o bere, impreuna cu prietenii, in multe locatii "descoperite" din oras. Multi prefera terasele deja, in locul spatiilor inchise, desi temperaturile ne mai dau inca fiori, mai ales spre seara. "Am deschis de aproximativ doua saptamini, dupa Pasti, pentru ca s-a incalzit vremea si multi clienti prefera sa stea la aer, in soare, pentru a consuma ceva de baut, e mai placut intr-un spatiu deschis", a spus un chelner de la un club din Focsani. In acest moment, in oras sint avizate sa functioneze 10 terase sezoniere, pe care le puteti gasi astfel: patru pe Strada Republicii, trei pe Strada Cuza-Voda si cite una pe Bulevardul Independentei, Strada Stefan cel Mare si Bulevardul Garii. Initial s-au inaintat Primariei solicitari privind avizarea functionarii a 15 terase amplasate pe domeniul public/privat al municipiului. Cinci dintre aceste terase nu au primit avizul Consiliului Local la mijlocul lunii aprilie, intrucit erau situate pe spatiul verde. Cu toate acestea, cert este ca in aceasta vara vom avea unde sa ne petrecem serile in aer liber impreuna cu prietenii. (Mihaela BESLEAGA)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.