Timp Liber

Unde mergem?

Mihaela Beșleagă
18 apr 2008 836 vizualizări
Pastele reprezinta o buna ocazie de a oferi daruri celor dragi. Pentru a alege cel mai potrivit cadou, puteti vizita in aceste zile Galeriile de Arta Hidalgo, care gazduiesc doua expozitii cu vinzare.

Cadouri de Paste la Galeriile Hidalgo


Astfel, in apropierea sarbatorii Invierii Domnului, intre 17 aprilie si 5 mai, aveti oportunitatea sa vedeti o expozitie de icoane realizate de artistul plastic Veronel Miniosu din comuna Corbita. Galeriile, din incinta Salii Polivalente din Focsani, organizeaza in aceeasi perioada si expozitia "Cadouri de iepuras", unde veti gasi de la oua incondeiate la iepurasi din ciocolata. (M. B.)


Tirgul de Florii la Muzeul Taranului Roman


Daca sinteti in trecere prin capitala in acest week-end va sfatuim sa nu ratati Tirgul de Florii organizat la Muzeul Taranului Roman, care se va desfasura in perioada 18 "" 20 aprilie, intre orele 10.00 "" 19.00. La Tirg veti putea vedea "mesteri, mestesugari, negustori si breslasi din toate zonele tarii cu oale, linguri, cauce si ibrice de alama; cu ii si marame; cu scoarte si cergi; cu icoane si pristolnice; o sumedenie de oua incondeiate, pite arminesti cu praz, brinza si ou, cozonaci, colaci si tot felul de cofeturi; suc de mere si tuica; flori si ierburi de leac", cum imbie organizatorii. In cadrul Tirgului vor avea loc demonstratii si concursuri de incondeiere a oualor, un spectacol de teatru de animatie neconventional, cu marionete si papusi, recitaluri de muzica veche fanfara. Pentru "pofticiosi" va fi amenajat si un loc de popas cu sarmale si placintele, peste fript, saramura si vin. Pretul biletului de intrare este de 4 lei. (M. B.)


Filme de top, la Odobesti si Dumbraveni


Caravana cu filme a Casei de Cultura din Odobesti va ajunge duminica la Dumbraveni, unde, de la ora 15.00 va rula la Caminul Cultural din comuna filmul SF "Monstruos", o productie nou-nouta, din 2008. Simbata si duminica dupa amiaza, locuitorii din Odobesti sint asteptati sa vizioneze pelicula fantastica "In numele regelui". Pretul unui bilet de intrare la film este de 2 lei. (M. B.)


Silvia cu DJ Rhino la Blidari


Acest sfirsit de saptamina se anunta din nou incendiar la discoteca Music Box din Blidari, unde sint asteptati simbata seara Silvia si DJ Rhino, care au facut furori in cluburi cu piesele "Feel" si "Save me". Biletul de intrare la show este de 15 lei. (M. B.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.