Timp Liber

Fuego cinta din nou pentru focsaneni

Mihaela Beșleagă
14 mar 2008 1099 vizualizări
Se pare ca Fuego a prins drag de Focsani. Cintaretul de muzica usoara si populara, indragit in special de doamnele trecute de prima tinerete, datorita sensibilitatii cintecelor si interpretarii sale, va reveni in curind la Focsani.

Dupa succesul pe care l-a avut la ultimul sau concert sustinut in orasul nostru, in luna decembrie a anului trecut, cind a fost ascultat de sala arhiplina a Ansamblului "Tara Vrancei", artistul si-a programat un alt recital in orasul de pe Milcov. Focsanenii il pot asculta din nou in direct duminica, 23 martie, interpretind piese precum "Pentru tine, mama". Pentru ca organizatorii se asteapta la un numar mare de spectatori, au fost programate doua recitaluri, de la orele 17.00 si 19.30. Biletele pot fi achizitionate de la Casa de Bilete a Ansamblului "Tara Vrancei", pretul unui tichet fiind de 35 lei. (M. BESLEAGA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.