Timp Liber

Cadou de Martisor: umor marca Doru Octavian Dumitru

Mihaela Beșleagă
22 feb 2008 1246 vizualizări
La spectacolul "Soptitorul de pacate" din 1 martie, care va avea loc la Casa de Cultura a Sindicatelor "Leopoldina Balanuta", reprezentantele sexului feminin, dar si elevii si studentii, vor beneficia de 50% reducere

"Umorul este o forma de iesire. Umorul este o joaca. Umorul pune intr-o lumina oarecare pe cineva...", spunea la un moment dat umoristul Doru Octavian Dumitru. Artistul, binecunoscut publicului roman pentru spectacolele sale puse in scena intr-un stil inconfundabil, va reveni de 1 martie la Focsani pentru a inveseli inca o data prin spontaneitatea si originalitatea sa. Ultima prezenta in orasul de pe Milcov a comediantului DOD, cum i se mai spune, a fost in 2006. Anul acesta, Doru Octavian Dumitru va incerca sa va binedispuna in modul caracteristic, prin spectacolul "Soptitorul de pacate", care se doreste un martisor umoristic pentru reprezentantele sexului frumos, si nu numai. Insotit de trupa acrobatica DOD, care ii asezoneaza prezentarile, Doru Octavian Dumitru s-a preumblat pe la toate festivalurile de umor inainte de \'89, a batut scene din toata tara, de la teatre pina la cluburi de noapte. Crede ca s-a nascut cu umorul si comedia in suflet, umplind salile pe oriunde a sustinut spectacole. Genul de umor pe care il practica, ca one man show, este stand-up comedy, un spectacol in miscare, energic, cu glume si poante uneori la limita subintelesului."Comedia e cea mai mare nestemata a unui popor. Este bijuteria limbii pe care o vorbesti si a spiritului celui care o propaga. N-are repetabilitate, nu danseaza din buric, nu sparge pahare", spunea intr-un interviu Doru Octavian Dumitru. Pentru a participa la spectacolul de simbata, 1 martie, care va incepe la ora 19.00, s-au pus deja in vinzare bilete la Casa de Cultura a Sindicatelor "Leopoldina Balanuta". Pretul unui tichet de intrare este de 40 de lei, insa reprezentantele sexului feminin, dar si elevii si studentii, vor beneficia de Martisor de o reducere de 50%, putind cumpara doua bilete la pret de unul. Nu va ramine decit sa va "asezati in cele mai frumoase fotolii ale vietii: cele pline de ris!", dupa cum spune chiar Doru Octavian Dumitru. (Mihaela BESLEAGA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.