Timp Liber

Unde mergem?

Mihaela Beșleagă
15 feb 2008 968 vizualizări
In spatele blocurilor gri focsanene s-a nascut o noua trupa de hip-hop, care doreste sa aduca un ritm nou in muzica "baietasilor de cartier".

In Focsani se lanseaza o noua trupa hip-hop

Formata din trei adolescenti cu talent la rime, in virsta de 15, 16 si 18 ani de la Colegiul Tehnic "Edmond Nicolau" si Grupul Scolar Agricol, trupa se numeste B.I.N, adica Bisky Impact Nikoro, dupa cum ne-au spus baietii. "Ne-am infiintat cam de jumatate de an si vrem sa ne promovam primul album, care se numeste «Amintiri placute». Din artistii straini ne place si ne-a inspirat Eminem", au povestit baietii de la B.I.N. Albumul, care urmeaza sa fie inregistrat la Galati, are ca piesa de rezistenta melodia "Amintiri placute", care da si numele CD-ului de debut al hip-hoperilor focsaneni, si va cuprinde zece piese. Daca vreti sa ii vedeti in actiune pe tinerii si promitatorii baieti de la B.I.N sau aveti in singe "microbul" hip-hop, sinteti asteptati la concertul de promovare al trupei, care va avea loc vineri, 29 februarie, de la ora 18.00, la Ateneul Popular "Mr. Gh. Pastia" din Focsani. (M. BESLEAGA)


Expozitie de pictura la Galeriile de arta Hidalgo


O mostra de arta vizuala de calitate este expusa la Galeriile de arta Hidalgo din incinta Salii Polivalente din Focsani. Pina pe 20 februarie sinteti asteptati sa vizitati expozitia de pictura semnata de Ciprian Stratulat. Nu strica sa va opriti un moment sa admirati fragmente de viata redate cu talent prin culoare, pe pinza. (M. B.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.