Timp Liber

Cele mai tari concerte ale anului 2008

Mihaela Beșleagă
15 feb 2008 1054 vizualizări
In acest an si vrincenii pot vedea si asculta live vedete precum "clasicii" Alphaville, Zucchero, Demis Roussos, Iron Maiden sau idolii noi generatii, printre care Lenny Kravitz, Kylie Minogue sau ATB u biletele la concerte pot fi achizitionate si online, la preturi cuprinse intre 35 si 400 lei

Iubitorii muzicii de toate genurile si pentru toate virstele si pasionatii concertelor in aer liber vor avea si in acest an parte de surprize. Chiar daca lista vedetelor internationale care vor incerca sa umple stadioanele de fani romani nu este atit de bogata ca anul trecut, oferta este tentanta si contine recitaluri care se anunta "cu scintei". Nu vor lipsi VIP-urile si numele mari, care au facut istorie si si-au cistigat milioane de admiratori in toata lumea. Ii puteti vedea si asculta live, cintind evergreen-uri, pe Alphaville, Zucchero, Demis Roussos sau Iron Maiden. Vor urca pe scenele romanesti si vedete "pe val", cum sint Lenny Kravitz sau sex-simbolul Kylie Minogue, dar vor mixa si house-rii ATB si Chicane. Pentru a va asigura un loc la concertul rivnit, trebuie sa achizitionati din timp tichetele, care pot fi cumparate fie online, de pe site-urile specializate, cum sint blt.ro, bilete.ro si myticket.ro sau din reteaua magazinelor Diverta. Preturile biletelor variaza in functie de trupa, locatie si momentul cumpararii, un bilet fiind cu atit mai ieftin cu cit este achizitionat mai din timp. Alphaville concerteaza la Arenele Romane pe 12 aprilie, incepind cu ora 20.00, un bilet costind 50 lei. Biletele pentru concertul Kylie Minogue au preturi de 70, 95, 130, 200, respectiv 400 lei. In Marea Britanie, pentru recitalul divei, biletele s-au vindut in 30 de minute. Tichetele de intrare la concertul lui Lenny Kravitz costa 70, 95, 130, 200 si 350 lei, in functie de pozitia pe stadion. Pentru recitalul Iron Maiden exista cinci categorii de bilete, avind preturi cuprinse intre 50 si 240 lei. Pentru a oferi fanilor din Romania sansa de a fi cit mai aproape de membrii trupei, fan clubul Iron Maiden organizeaza un concurs in urma caruia vor fi alesi 60 de cistigatori. Acestia, insotiti de cite un prieten, vor putea intra primii in incinta stadionului si vor avea acces chiar in fata scenei, la doar citiva pasi distanta de idolii lor. Cit despre concertul Chicane, acesta se va desfasura simbata, 1 martie, de la ora 21:00, la Sala Polivalenta din capitala. Biletele pentru acest eveniment vor putea fi achizitionate cu 35 lei in perioada 21 ianuarie - 29 februarie, urmind ca la intrare pretul sa fie de 50 lei.


Ce vedete vin?


Lista celor mai importanti artisti internationali care vor cinta pe scenele de la noi, in anul 2008, se gaseste online, pe site-ul www.bestmusic.ro.


u Sugar Blue - 15 februarie, Sighisoara Blues Festival 2008

u T Rex - 16 februarie, Bucuresti, reprogramat

u Pete Tong - 23 februarie, Bucuresti, Club Kristal Glam

u Chicane - 1 martie, Bucuresti, Sala Polivalenta

u ATB - 7 martie, Timisoara, Club Heaven Studio; 8 martie Bucuresti, Club Delinquent Habits; 9 martie, Club Fabrica

u Jazzanova - 21 martie, Bucuresti, Club Fabrica

u Joe Jackson - 25 martie, Bucuresti

u Alphaville - 12 aprilie, Bucuresti, Arenele Romane

u Carl Cox - 18 aprilie, Bucuresti

u Edvin Marton si Evgeni Plushenko - 24-25 aprilie, Bucuresti, Sala Polivalenta

u Amon Tobin - 27 aprilie, Bucuresti

u Zucchero - 3 mai, Mamaia, club Bamboo

u Demis Roussos - 10 mai, Bucuresti

u Kronos Quartet - 11 mai, Bucuresti, Sala Radio

u Roberto Fonseca - 14 mai, Bucuresti; 15 mai, Timisoara, Filarmonica

u Uriah Heep - 15 mai, Satu Mare

u John McLaughlin - 15 mai, Bucuresti

u Kylie Minogue - 17 mai, Bucuresti, stadionul Cotroceni

u Guru of Gang Starr - 25 mai, Bucuresti

u Testament - 30 mai, Cluj Napoca

u Fatboy Slim - 12 iulie, Mamaia, Ultima Playa

u Lenny Kravitz - 26 iulie, Bucuresti, stadionul Cotroceni

u Iron Maiden - 4 august, Bucuresti, stadionul Cotroceni

(Mihaela BESLEAGA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.