Timp Liber

Proconsul cinta la Focsani

Mihaela Beșleagă
1 feb 2008 1187 vizualizări
Week-end-ul acesta se anunta unul plin de evenimente pentru petrecaretii si iubitorii de muzica buna din orasul de pe Milcov.

Bodo, impreuna cu ceilalti membri ai trupei Proconsul, va sustine in aceasta seara un concert in restaurantul Intim, pentru prima oara in acest an. Cu piese precum "Mi-ai luat inima", Proconsul, una dintre cele mai apreciate formatii romanesti ale momentului, ii va incinta cu siguranta pe focsaneni. Muzica poate fi savurata impreuna cu un meniu special, alcatuit din doua feluri principale si un desert, la pretul de 80 lei de persoana. Si simbata seara restaurantul va gazdui recitalul unei trupe din Constanta, Ady\'s Band. (M. B.)


Fly Project in disco la Blidari


In aceasta simbata, pe 2 februarie, discoteca din Blidari are un invitat special, trupa Fly Project. Aceasta este recunoscuta pentru piesa "Raisa", care continua sa fie rulata in playlist-urile radiourilor, o melodie "de vara" care a prins foarte bine la publicul roman. Stilul optimist al pieselor celor de la Fly Project va rasuna de aceasta data si la Blidari, intr-un recital live. Pentru viitoarele week-end-uri se anunta alte concerte cu nume rasunatoare. Simbata, 16 februarie, este programat recitalul baietilor de la Akcent, iar pe 8 martie, de Ziua Femeii, Morandi promite ca va incinge atmosfera discotecii. (M. B.)


"Curaj nebanuit" la Ansamblul "Tara Vrancei"


In acest sfirsit de saptamina sinteti asteptati la sala de cinematograf a Ansamblului "Tara Vrancei", pentru a urmari filmul "Curaj nebanuit", cu actrita Jodie Foster in rol principal. Pelicula va rula vineri, simbata si duminica, de la orele 15.00, 17.00 si 19.00. Pretul unui bilet este 5 de lei. (M. B.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.