Timp Liber

Parc de distractii gonflabil pentru pitici si mamici

Mihaela Beșleagă
1 feb 2008 1914 vizualizări
Copiii pot "inota" in picina cu bile sau se pot da pe toboganul gonflabil, in timp ce parintii stau linistiti la o cafea u balonul urias de pe strada 1 Decembrie adaposteste singurul loc de joaca de acest tip din Focsani

Parinti, nu stiti unde sa va scoateti copiii la joaca pe timpul iernii? Pustiul s-a saturat de masinutele si ursuletul de plus cu care se joaca zilnic prin casa si de plimbarile scurte prin parc? Pentru prichindeii de toate virstele din Focsani, dar si pentru adulti, este amenajat un loc de joaca special pentru sezonul rece, sub un balon imens, pe strada 1 Decembrie, in apropierea Grupului Scolar de Constructii Montaj. Deschis inca din luna noiembrie a anului trecut, locul de joaca este frecventat saptaminal de copii cu parintii de mina, mai ales ca aici se organizeaza si petreceri in week-end. La adapost de frig, copiii se pot juca alaturi de alti pitici, avind la dispozitie un intreg parc de distractii gonflabil. Cei mici pot "inota" in piscina cu bile, pot aluneca de la inaltime pe tobogan, pot face curse printre obstacole, totul in maxima siguranta, pentru ca toate componentele sint gonflabile, inclusiv podeaua si gardul care imprejmuieste "parculetul". "Totul este gonflabil, nu exista risc de raniri. Copiii au libertate totala, pot sa se manifeste in toata deplinatatea, sa faca tot ce vor. Si parintii au fost uneori tentati sa incerce sa intre, de aceea am si pus o inscriptie cu interzis adultilor", ne-a marturisit Corina Vrabie, care detine spatiul de joaca. Pentru cei mai mici este amenajat un colt special de joaca, cu masute, scaunele si jucarii colorate. Prichindeii sint supravegheati continuu de personalul care ii are in grija. Copiii au parte si de alte surprize: se pot masca in Batman sau printese prin facepainting, iar parintii pot pastra cele mai frumoase amintiri cu poze la minut, la pretul de 3 lei. Nu numai cei mici se simt bine, ci si parintii, care pot sa se relaxeze, servind ceva de mincare sau o ceasca de cafea de la barul amenajat in interior. Balonul-loc de joaca este incalzit la temperatura optima. Puteti veni zilnic intre orele 12.00 -20.00, taxa de intrare fiind de 8 lei pentru o ora, 20 lei pentru trei ore si 5 lei pentru 30 minute. Dar bucuria copiilor este nepretuita! (Mihaela BESLEAGA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.