Timp Liber
”Bucătarul de aur” al Focşaniului
24 oct 2014
1497 vizualizări
Maestrul bucătar Horia Vârlan, prezentatorul emisiunii "Cireaşa de pe tort" de la Prima TV, a fost gazda concursului de mici, care a avut loc în Piaţa Unirii, loc unde a oferit şi câteva lecţii de gastronomie.
În ciuda vremii reci, Horia Vârlan a ales ieri şi bucătarul de aur al oraşului după ce a jurizat platourile pregătite de bucătarii şefi de la restaurantele din Vrancea.
Cătălin Mocanu, chef la Green Park Focşani, a câstigat trofeul ”Bucătarul de aur” - editia a IV-a cu un meniu compus din coaste de berbecuţ cu salată de varză roşie şi garnitură de cartofi gratinaţi cu brânză de burduf, după cum au anunţat organizatorii.
Ziarul de Vrancea nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.