Timp Liber

CJ duce elevii in excursie in Focsani

Mihai Boicu
23 nov 2007 843 vizualizări
Consilierii judeteni au votat la ultima sedinta alocarea unei sume de 150.000 de lei pentru copiii care nu au posibilitatea sa vada Focsaniul.

"Avind in vedere ca la nivelul judetului exista elevi care din cauza insuficientei mijloacelor financiare nu au posibilitatea de a cunoaste judetul si nici macar municipiul Focsani, conducerea Consiliului Judetean doreste demararea unui proiect ce vizeaza facilitarea accesului unui numar cit mai mare de elevi din ciclul primar si gimnazial la obiective culturale si turistice si la institutii importante din municipiul Focsani. Programul consta in asigurarea transportului pentru un numar de 100 de elevi/zi din fiecare comuna sau 150 elevi/zi din celelalte orase ale judetului, precum si asigurarea unui pachet cu mincare pentru fiecare copil", se arata in referatul proiectului rectificarii de buget care a fost aprobata de CJ. Obiectivele care vor fi instruse in circuitul unde vor merge elevii sint institutiile administratiei publice judetene si locale, Muzeul Vrancei, Biblioteca pentru Copii si Tineret Focsani, Muzeul Satului, Muzeul Stiintelor Naturii, dar si alte obiective. (M. B.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.