Timp Liber

50 lei noaptea de Revelion la Gălăciuc

Dan Chiriac
23 dec 2013 1475 vizualizări
Anul Nou se apropie. E momentul să vă pregătiţi pentru cea mai mare petrecere din an şi să alegeţi o vacanţă specială de Revelion

Este cel mai bun moment pentru a alege oferta de revelion potrivită, pentru a călători şi petrece alături de cei dragi noaptea dintre ani. Persoanele care vor să petreacă sărbătorile de iarnă în inima munţilor Vrancei, sunt aşteptate să îşi rezerve un loc la Centrul de Agrement Gălăciuc. “Sunt ultimele zile în care doritorii mai pot rezerva locuri de petrecere a Revelionului 2014 în Centrul de Agrement Galaciuc – Tulnici. Oferta de anul acesta cuprinde 220 de locuri disponibile în cabanele de lemn şi zid amplasate în mijlocul unei frumoase păduri de conifere, la preţul de 50 de lei pe noapte. Oferta Direcţiei de Sport şi Tineret Vrancea a atras deja multi  turişti. Cei interesaţi pot solicita rezervări şi relaţii suplimentare la telefon 0742.014.562, 0741.206.410 sau 0762.30.1577”, se arată într-un comunicat al Direcţiei pentru Sport şi Tineret Vrancea. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.