Timp Liber

Concert de colinde susţinut de elevii de la Şcoala “Duiliu Zamfirescu”

Ziarul de Vrancea
19 dec 2013 1347 vizualizări
Elevii de clasa a IV-a au cantat colinde pentru copiii din familii defavorizate

Zeci de copii de clasa a IV-a de la Şcoala “Duiliu Zamfirescu” Focşani au oferit un spectacol de zile mari mai multor copii de varsta lor, care provin din familii defavorizate. Acţiunea ce a avut loc ieri la Galeriile de Artă din Focşani face parte din proiectul “Dăruieşte din inimă de copil!” şi este un parteneriat educaţional între Serviciul Social de Asistenţă Socială Vrancea şi clasele a IV-a A şi a IV-a D de la Şcoala “Duiliu Zamfirescu”. Prima activitate din cadrul proiectului “Venim să vă colindăm şi să vă bucurăm!” a cuprins un program de colinde, Capra, Steaua. De asemenea, şcolarii au acordat cadouri, dulciuri şi hăinuţe copiilor defavorizaţi prezenţi în sală. “Programul include şi alte activităţi care se vor derula pană la sfarşitul anului.

Din programul copiilor n-a lispit tradiţionala Capră

Avem în plan vizitarea bătranilor la 8 Martie, Schimb de obiecte realizate de mainile harnice ale şcolarilor şi preşcolarilor de la Grădiniţa 7, program special cu părinţii şi o Vizită în oraş şi parc, pentru a înţelege ce daruri ne face natura”, transmit cadrele didactice de la şcoala amintită. Proiectul are ca obiective pregătirea elevilor pentru viaţă, în sensul asigurării echilibrului emoţional necesar unei relaţionări armonioase cu mediul social şi natural dei care fac parte, respectiv dezvoltarea colaborării dintre cadre didactice din unităţi diferite şi dintre elevi din şcoli şi medii diferite. Daniela Gavrilă şi Giorgeta Rădulescu sunt cadrele didactice coordonatoare a proiectului. (Sorin TUDOSE)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.