Timp Liber

Ce filme vedem la Balada în week-end

Ziarul de Vrancea
5 dec 2013 1036 vizualizări
Vă puteţi imagina o noapte de coşmar în care oamenii îşi pot regla diferendele fără să le fie teamă că vor fi pedepsiţi? Acesta este subiectul unuia dintre filmele care rulează la Balada

Moş Nicolae se opreşte şi pe la Cinematograful Balada din Focşani unde lasă pentru cei mici un dar de nerefuzat: “Cinci eroi de legendă”, un film american de animaţie, fantastic, de aventură de familie 3D produs în 2012. Acesta spune povestea unor eroi cu aptitudini ieşite din comun. Când lumea e ameninţată de Pitch, un spirit diabolic, cinci eroi trebuie să-şi unească forţele pentru prima dată ca să protejeze speranţele, credinţa şi imaginaţia copiilor din toată lumea. Personajele principale sunt North (Moş Crăciun), Bunnymund (Iepuraşul de Paşti), Sandy (Omul de Nisip), Pitch, the Boogieman (Omul Negru, Bau-Bau), Tooth (Zâna Măseluţă). “Cinci eroi de legendă” poate fi vizionat la cinematograful focşănean sambătă, 7 decembrie, şi duminică, 8 decembrie, de la ora 15,00. Începand cu ora 17,00 Ethan Hawke joacă într-un thriller tulburător în care acţiunea se petrece în America, o ţară devastată de crime şi cu închisori sufocate de infractori, guvernul luand decizia ca o dată pe an să se instaureze 12 ore în care orice fel de activitate criminală să se poată desfăşura fără să fie pedepsită. Poliţia nu poate fi chemată, iar spitalele îşi suspendă activitatea, fiind o noapte în care oamenii îşi pot regla diferendele fără să le fie teamă că vor fi pedepsiţi. Într-o astfel de noapte în care violenţa domină, o familie se vede nevoită să suporte consecinţele deciziei de a lăsa să intre în casa lor un străin vânat ca să fie omorât. Ultima propunere pentru finele acestei săptămani o reprezintă comedia “Admis pe pile”, cu Tina Fey şi Paul Rudd, ce poate fi vizionat la Balada sambătă şi duminică, de la ora 19,00. Biletele se pun în vanzare începand cu ora 14,00 la preţul de 5 lei pentru oricare dintre cele trei filme. (Mihaela VLĂDESCU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.