Timp Liber

Nausica la Bucharest Fashion Week

Iulia Crețu
29 nov 2013 1251 vizualizări
Duminică debutează, la Bucureşti, Săptămana Modei, eveniment ce va reuni Romanian Fashion Awards, Gala Fotbalului Romanesc, Top Model Romania şi Miss Romania.

Vor participa nu mai puţin de 35 de designeri, printre care şi Nausica Mircea de la Focşani. „Cele mai aşteptate concursuri de miss şi modeling: Miss România şi Top Model România, festivitatea de decernare a Oscarurilor româneşti în industria modei şi modelingului ce răsplătesc şi încurajează cele mai bune prestaţii ale designerilor vestimentari şi de accesorii, modelelor, fotografilor, specialiştilor în machiaj şi coafură sau revistelor de modă şi lifestyle – Romanian Fashion Awards, precum şi Gala Fotbalului Românesc, eveniment de notorietate, în cadrul căruia vor fi premiate superlativele din fotbalul românesc, şi prezenţa a 35 de designeri pe scena Săptămânei Modei vor asigura un Bucharest Fashion Week fabulos”, spun organizatorii. Printre designerii care vor veni cu diferite colecţii se numără şi Agnes Toma, Nichi, Mihai Albu, Clara Rotescu, Minelli, Sonia Trifan, alături de italienii Giada Curti, Nino Lettieri, Marina Mansanta, Koscanyo, Sekli şi Istituto Cordella, cărora le este dedicată o seara italiană. (I. CREŢU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 3797 zile, 17 ore, 26 minute, 53 secunde
ca de obicei, articolele despre nausica pisica si dragos vaca sunt executate cu abnegatie si absolut gratuit de catre iulia cretu...
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.